• یکشنبه / ۲۲ مرداد ۱۴۰۲ / ۰۰:۰۹
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1402052213239
  • خبرنگار : 50227

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان خبر داد

آغاز بازرسی از نانوایی‌های فعال در اهواز/ کیفیت و بهداشت نان بررسی می‌شود

آغاز بازرسی از نانوایی‌های فعال در اهواز/ کیفیت و بهداشت نان بررسی می‌شود

ایسنا/خوزستان مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان از آغاز بازرسی از نانوایی‌های فعال در سطح کلانشهر اهواز خبر داد.

امید جهان نژادیان در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اجرای طرح نظارت بر نانوایی‌های اهواز با محوریت سازمان جهاد کشاورزی اظهار کرد: بازرسان و کارشناسان واحد آرد و نان اداره کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان و دیگر گروه‌های مجاز بازرسی استان خوزستان بازرسی‌های خود از نانوایی‌های فعال در سطح کلانشهر اهواز را آغاز کرده‌اند.

وی افزود: در این بازرسی‌ها با واحدهایی که متخلف هستند و نان‌ بی‌کیفیت به مردم عرضه می‌کنند برخورد می‌شود.

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان گفت: این بازرسی به صورت سرزده و در دو نوبت صبح و عصر انجام می‌شود و در صورت مشاهده هرگونه تخلف با نانوایی‌های خاطی برخورد خواهد شد.

جهان نژادیان ادامه داد: در این طرح بازرسی وضعیت بهداشت، وزن چانه، قیمت و کیفیت نان و نوع آرد مصرفی توسط تیم نظارتی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه بیشترین یارانه دولت به آرد و نان اختصاص داده می‌شود، اهمیت بازرسی از این حوزه بسیار زیاد است و متولیان نظارت با نهایت دقت در حال انجام این بازرسی‌ها به منظور ارتقای سطح کیفی نان و کنترل بر عرضه این محصول هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha