• شنبه / ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۷:۴۹
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 1402052113122
  • خبرنگار : 71404

مدیر شبکه جام‌جم خطاب به دانشگاهیان ایرانی مقیم خارج از کشور:

این شبکه متعلق به شماست!

این شبکه متعلق به شماست!

مدیر شبکه جهانی جام جم در هفدهمین همایش سالانه استادان، دانشجویان و دانش آموختگان ایرانی خارج از کشور خطاب به مخاطبان این شبکه تاکید کرد: این شبکه متعلق به شماست و تولیدات باید بر اساس ذائقه و نیاز شما شکل بگیرد.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سیما، در این همایش که توسط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور دانشجویان ایرانی خارج از کشور برگزار شد،  ملکی مدیر شبکه جام جم با اشاره به نقش مهاجرت در زندگی انسان و هجرت پیامبر اسلام در سخنانی اظهار کرد: مهاجرت در زندگی بشر، پیشرفت علوم و به وجود آمدن تمدن‌ها نقش تعیین‌کننده‌ای داشته و دارد. در اسلام با اینکه حوادث مهمی مثل ولادت پیغمبر اسلام (ص)، بعثت، فتح مکه و رحلت پیغمبر(ص) هیچکدام مطرح نشدند و تنها زمان هجرت پیامبر اکرم (ص) به عنوان مبدا تاریخ انتخاب شد و مسلمانان تمام حوادث را با سال هجری تعیین ‏کردند و در واقع با این مهاجرت بود که بنیان اسلام و حکومت پیامبر استوار شد و ایشان توانست رسالت پیامبری خودش را به سرانجام برساند.

رسانه غرب خیلی سعی می‌کند در فیلم و سریال‌ها ایران هراسی را ترویج بدهند

وی بیان کرد: کار شما دانشجویان در کسب دانش و انتقال آن به کشور ستودنی است. علم و دانش بهترین هدیه خداوند به زمین است چون منشأ علم ذات خداوند است. شما هم که در پی کسب علم و دانش در کشورهای مختلف هستید، آن را به هم میهنان خود هدیه و سوغات داده و با آنها به اشتراک بگذارید. نکته مهم دیگر این است که در دنیای پر فریب کنونی که قدرت‌های بزرگ به دنبال سلطه بر سایر کشورها هستند، تلاش غرب همواره بر این بوده تا بازنمایی نادرستی از واقعیات درون ایران و همین طور ماهیت اسلام و تشیع داشته باشد و بتواند در هر موقع که اراده کرد و بدون کمترین مزاحمت از سوی افکار عمومی دنیا، به ایران حمله کند یا آن را تحت شدیدترین تحریم های ظالمانه قرار بدهد.

مدیر شبکه جام جم عنوان کرد: در این میان امپراطوری رسانه‌ای غرب و در رأس آن هالیوود در چند دهه گذشته کوشیدند تا در فیلم ها، سریال ها، مستندها، انیمیشن ها و حتی بازی های رایانه ای ایران هراسی را ترویج بدهند. به همین دلیل در این تولیدات همواره از ایران با عناوین مختلفی مثل «کشور بی فرهنگ»، «محور شرارت»، «مرتجع»، «خشونت طلب»، «جنگ طلب»، «بنیادگرا»، «حامی تروریست»، «نفرت پراکن»، « بزرگ ترین تهدید برای همسایگانش» و «ایران تهدیدی برای صلح جهانی» یاد کرده و اتهام طراحی توطئه به منظور نسل کشی یهودیان در آینده را عنوان کردند. آنها به قدری در این زمینه تولید رسانه ای داشته اند و دروغ پراکنی کرده اند که بسیاری از مردم دنیا آنها را باور کرده اند.

چه انتظاراتی از دانشجویان داریم؟

او ادامه داد: این موارد را می‌توانید از خاطرات گردشگرهای خارجی که با ترس و دلهره به ایران آمده‌اند دریابید. خیلی از آنها خاطرات خودشان را در قالب کتاب، مستند، کلیپ و یا در فضای مجازی منتشر کرده‌اند. به طور مثال «آنتونی بوردین»، مجری و برنامه ساز امریکایی، «آکوش نمت» گردشگری مجارستانی، «یاسونوری کامه» گردشگر ژاپنی، دکتر «تامارا اولنیج» رئیس کرسی فلسفه و جامعه شناسی دانشگاه دولتی ماریوپول اوکراین و ... از جمله کسانی هستند که بعد از سفر به ایران با اشاره به تبلیغات دروغ و منفی در مورد کشورمان، به امنیت و آرامش، سطح توسعه و فرهنگ بالای مردم ایران، نقش زنان در اجتماع و همچنین پیشرفت جهان اسلام، علاقه مردم ایران به علم و ... اشاره کرده و شگفت زده شده اند.

ملکی در ادامه با اشاره به انتظاراتی که از این دانشجویان در داخل کشور وجود دارد، اذعان کرد: شما به عنوان چهره های علمی و دانشگاهی می توانید در تعامل با مردم دنیا و حتی ایرانی هایی که سال هاست در خارج کشور حضور دارند، ذهن آنها را نسبت به واقعیات ایران باز کنید. همچنین می‌توانید سفرای فرهنگی ایران و ظرفیتی برای دیپلماسی عمومی باشید و امکان انتقال علم، دانش و فناوری به درون کشور را فراهم آورید.

وی افزود: بسترسازی برای همکاری های علمی و فرهنگی با سایر کشورها، تشویق ایرانیان خارج از کشور به سرمایه گذاری مالی و علمی در داخل ایران، تعامل با شرکت های خارجی برای سرمایه گذاری در ایران، معرفی چهره واقعی ایران و نظام به دنیا، معرفی زیبایی ها و ظرفیت های گردشگری تفریحی، زیارتی و سلامت ایران، همکاری و تعامل با شرکت های دانش بنیان داخل کشور از جمله انتظاراتی است که انجام آن بر عهده شماست.

شعار اصلی جام جم، «ایرانی بمان» 

مدیر شبکه جام جم سپس با اشاره به ضرورت حمایت دولت و مردم از دانشجویان خارج کشور تصریح کرد: ایفای نقش های مذکور توسط دانشجویان مستلزم دیده شدن و برجسته شدن آنها توسط دولت و مردم است. یکی از نقش ها و کارکردهای شبکه جهانی جام جم همواره همین بوده است. شبکه جام جم به تبعیت از سازمان صداوسیما آسایشگاه، قرارگاه، آوردگاه و دانشگاه محسوب می شود. آسایشگاه ِروح، جسم و روان برای وقتی که ایرانیان و دانشجویان می خواهند استراحت کنند. قرارگاهِ پراکندن امید و نشاط، آوردگاهِ مقابله با امواج تحریف و فتنه گری و دانشگاهِ عمومی! این شبکه در سه کانال ۲۴ ساعته اروپا، آمریکا و آسیا، به منظور پیوند بین ایرانیان خارج از کشور با سرزمین مادریشان طی ۲۶ سال گذشته، کمک به حفظ هویت ایرانیان خارج از کشور، پل ارتباطی بین ایرانیان خارج از کشور با داخل، حفظ زبان فارسی و آموزش آن به ویژه به نسل های دوم و سوم و... همچنین رصد و رفع مشکلات ایرانیان خارج کشور را در راس ماموریت های خود قرار داده است.

ملکی خطاب به مخاطبان شبکه جام جم گفت: شعار و هدف اصلی ما در جام جم ایرانی، «ایرانی بمان» است. به همین منظور امروز تکرار می کنیم که شبکه جام جم متعلق به شماست و تولیدات باید بر اساس ذائقه و نیاز شما عزیزان، شکل بگیرد. این شبکه آمادگی دارد تا تصاویر و ویدیوهای شما از جلسات دفاع از پایان نامه، مراسم ها و همایش های دانشجویی، جشن های فارغ التحصیلی، شب شعر، مشاعره، هنرهای شخصی مثل خوانندگی، نوازندگی، استندآپ و ... معرفی نخبگان، فرهیختگان و چهره های علمی، گعده‌های خودمانی و خانوادگی و... را پخش نماید. همچنین امکان حضور شما در برنامه های شبکه جام جم در هنگام سفر به ایران به صورت فردی یا خانوادگی با اولویت نخبگان و طرح مشکلات و سوالات شما در برنامه «مشاور» با حضور مقامات مسئول، سفرا و سرکنسول ها فراهم است.

مدیر شبکه جام جم در پایان عنوان کرد: لازم به ذکر است که ما در حال حاضر با بسیاری از ایرانیان خوش ذوق و هنرمند در ارتباط هستیم و از ظرفیت های آنها به عنوان خبرنگاران افتخاری در حوزه برنامه‌های مناسبتی مانند اعیاد ملی و مذهبی، مناسبت‌های گوناگون و نظایر آن استفاده می‌کنیم و امیدواریم با همکاری شما بتوانیم تولیدات خبرنگاران افتخاری را غنی‌تر کرده و یک مرجعیت رسانه ای علمی، فرهنگی و هنری برای کشور در خارج از مرزها همراه با اعتماد متقابل و تعامل دوسویه ایجاد کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha