• دوشنبه / ۵ تیر ۱۴۰۲ / ۰۹:۱۳
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1402040502429
  • منبع : وزارت بهداشت و درمان

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت عنوان کرد

ارزیابی و رتبه‌بندی بهداشتی واحدهای تولید و عرضه لبنیات سنتی

ارزیابی و رتبه‌بندی بهداشتی واحدهای تولید و عرضه لبنیات سنتی
عکس تزیینی است.

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از اجرای طرح مشترک ارزیابی و رتبه بندی بهداشت واحدهای لبنیات سنتی در خرداد ماه ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: اولین گواهی رتبه بندی صادر و این طرح در گام نخست در سطح تهران، اجرایی شده است.

به گزارش ایسنا، مهندس محسن فرهادی با اشاره به آغاز این طرح، اظهار داشت: طرح ارزیابی و رتبه‌بندی واحدهای لبنیات سنتی به صورت مشترک و در قالب تفاهمنامه همکاری بین مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، اتحادیه صنف فروشندگان لبنیات سنتی تهران و مدیریت طرح دفاتر خدمات سلامت بر اساس دستورالعمل ابلاغی مرکز سلامت محیط و کار پس از انجام مرحله آزمایشی در بهار ۱۴۰۲ با صدور اولین گواهینامه رتبه‌بندی در خردادماه، کلید خورده و در گام نخست در سطح کلانشهر تهران با همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی و اتحادیه صنف فروشندگان لبنیات سنتی و دفاتر خدمات سلامت توسعه می یابد.

به گفته وی، هدف از اجرای طرح ایجاد فضای رقابت مثبت و سلامت محور بین واحدهای تولیدکننده و عرضه‌کننده لبنیات سنتی، اطمینان بخشی مصرف‌کنندگان از سلامت محصولات، ایجاد امکان رصد و نظارت بهداشتی واحدهای تولید و عرضه لبنیات سنتی توسط مشتریان و پایش و نظارت بهداشتی مستمر در واحدهای شرکت‌کننده در طرح و ارتقای سلامت عمومی است.

معاون مرکز سلامت محیط و کار، حضور در این طرح برای واحدهای صنفی لبنیات سنتی مجاز را اختیاری دانست و گفت: واحدهای هدف این طرح در حال حاضر ۲۰۰۰ واحد لبنیات سنتی کلانشهر تهران هستند که در دو گروه تولیدکنندگان و عرضه‌کنندگان فعالیت دارند و در فاز اول بر اساس اولویت‌بندی اتحادیه، واحدهای تولیدی مجاز لبنیات سنتی در طرح مشارکت خواهند داشت.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، مهندس فرهادی ادامه داد: فرایند ارزیابی شرایط بهداشتی و نمونه‌برداری از محصولات زیر نظر دانشگاه‌های علوم پزشکی و توسط دفاتر خدمات سلامت انجام و بر اساس تایید اتحادیه و دانشگاه علوم پزشکی مربوطه، گواهی رتبه‌بندی واحد صادر می‌شود. هر واحد مجاز نیز بر اساس ارزیابی شرایط بهداشتی، می‌تواند حائز رتبه‌های طلایی، نقره‌ای یا برنزی شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha