• چهارشنبه / ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۶:۱۵
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 1402033120765
  • خبرنگار : 71461

درخواست وزیر ارشاد از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

درخواست وزیر ارشاد از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

اسماعیلی در نشست شورای عالی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، ظرفیت‌های ارزشمند جمهوری اسلامی ایران را زمینه‌های مهم توسعه همکاری با کشورهای مختلف دانست و تأکید کرد: باید علاوه بر تعاملات دوجانبه، پیگیری جدی توسعه همکاری‌های چند جانبه فرهنگی ـ بین‌المللی از سوی این سازمان با جدیت دنبال شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، یکصد و پنجاه و سومین نشست شورای عالی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به ریاست محمد مهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محمد مهدی ایمانی‌پور، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و اعضای شورای عالی، در این سازمان برگزار شد.

اسماعیلی در ابتدای این نشست، به سفر ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران به کشورهای آمریکای لاتین اشاره کرد و افزود: خوشبختانه در این سفر، برنامه‌ها و اقدامات مهمی صورت پذیرفت و شاهد عزم جدی در توسعه روابط با این کشورها به ویژه در عرصه‌های فرهنگی و هنری هستیم و امضای توافقنامه فرهنگی با ونزوئلا توسط وزرای فرهنگ دو کشور و زمینه سازی توسعه تعاملات با دیگر کشورها در این سفر، امکان فعال سازی حوزه‌های متنوع فرهنگی، هنری، گردشگری، علمی، دانشگاهی و فناوری را فراهم می‌کند.

وی اظهار کرد: ظرفیت‌های ارزشمند جمهوری اسلامی ایران در حوزه‌های مختلف فرهنگی، علمی، هنری و دانشگاهی، زمینه‌های مهم توسعه همکاری با کشورهای مختلف است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود، به ضرورت توسعه همکاری‌های چندجانبه فرهنگی علاوه بر توافق و تعاملات دو جانبه تأکید کرد و خواستار توجه بیش از پیش سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در این زمینه شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین ایمانی‌پور نیز در ارتباط با پیشرفت برنامه تحول، برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات انجام شده در زمینه هم افزایی و هماهنگی بین دستگاهی به منظور بهره مندی در عرصه دیپلماسی فرهنگی و عمومی، حضور جدی‌تر جمهوری اسلامی ایران در سازمان‌ها و نهادهای فرهنگی منطقه‌ای و بین‌المللی و ... گزارشی ارائه کرد.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی تأکید کرد: این سازمان برنامه‌ریزی‌های منسجم و دقیقی را برای فعال سازی همکاری‌های دو یا چند جانبه به ویژه در مناطقی که گرایش‌ها و علاقه‌مندی‌های فراوانی وجود داشته، اما کمتر مورد توجه قرار گرفته‌اند در دستور کار قرار داده است و امیدواریم با حمایت و پشتیبانی دولت شاهد جهش فعالیت‌ها باشیم.

در ادامه این نشست، حسین دیوسالار، دبیر شورای عالی نیز گزارشی از روند پیگیری برخی از مصوبات و همچنین دستورات پیش بینی شده ارائه داد و اعضای شورای عالی نیز نقطه نظرات و دیدگاه‌های خود را در ارتباط با موضوعات مربوطه بیان کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha