به گزارش ایسنا، سرهنگ پاسدار غلامرضا فلاحی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان خراسان جنوبی در دیدار با «سید علیرضا موسوینژاد» مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی، بیان کرد: دوران دفاع مقدس یکی از درخشانترین دورانهای تاریخ انقلاب و ایران است که در آن شاهد رشادتهای بسیاری بودیم.
وی افزود:حضور جانانه تمام اقشار جامعه این پیروزی بزرگ و افتخار آفرین را رقم زد و امنیت، آرامش کنونی و بازدارندگی پایدار کشور مرهون ایثارگریها و رشادتها و خون پاک شهدا است. با توجه به حضور مؤثر و گسترده دانشآموزان و فرهنگیان در جبهههای حق علیه باطل، نقش آموزش و پرورش در تدوین دانشنامه دفاع مقدس برجسته و تأثیر گذار است.
سرهنگ فلاحی یکی از مداخل اصلی این دانشنامه را آموزش و پرورش عنوان کرد و افزود: با توجه به اینکه نقش و جایگاه آموزش و پرورش بسیار حساس و ارزنده است لذا باید سازوکاری را فراهم کنیم که از ظرفیت آموزش و پرورش در تدوین این دانشنامه به خوبی استفاده شود.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان خراسان جنوبی به وجود شهدای فرهنگی و دانشآموز و ایثارگران فرهنگی در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و ادامه داد: نقش رزمندگان فرهنگی را میتوان در این دانشنامه به خوبی دید و هنرمندانه طراحی و عملیاتی کرد. در محتواسازی مرکز فرهنگی دفاع مقدس، سوژههای بسیار خوبی در آموزش و پرورش وجود دارد که از آن جمله میتوان به اسناد و فرماندهان و رزمندگان تأثیرگذار و مراکز آموزشی جریانساز مانند هنرستان ابوذر بیرجند اشاره کرد.
سرهنگ فلاحی افزود: وجود رزمندگان و ایثارگران هشت سال دفاع مقدس در آموزش و پرورش میتواند کمک شایانی به تدوین این سند کند لذا باید کمیتهای برای انجام این کار تعیین شود تا مجموعهای فاخر و تأثیرگذار برای نسل آینده طراحی و تدوین شود. امروز باید مفاهیم بلند دفاع مقدس ویژه گروههای سنی مختلف را بازنشر دهیم و کمک کنیم تا کودکان امروز نیز دفاع مقدس، رشادتها و شهادت را درک کنند و بفهمند.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان جنوبی از تدوین و رونمایی کتاب تاریخ شفاهی «نقش آموزش و پرورش خراسان جنوبی در دفاع مقدس» تا هفته دفاع مقدس سال جاری خبر داد و از همکاری و مساعدت آموزش و پرورش در برنامههای فرهنگی، هنری و ادبیات تقدیر کرد.
انتهای پیام
نظرات