• چهارشنبه / ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۱:۰۱
  • دسته‌بندی: باشگاه دانشجویان
  • کد خبر: 1402022717197
  • منبع : باشگاه دانشجویان

در نشست برخط دانشجویی بررسی می‌شود:

غذاهای فراسودمند در ایران و جهان

غذاهای فراسودمند در ایران و جهان

انجمن علمی مهندسی صنایع غذایی دانشگاه آزاد شهرضا، وبینار آنلاین کشوری «غذاهای فراسودمند در ایران و جهان» را برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این برنامه از ۳۱ اردیبهشت ماه، ساعت ۱۷ الی۲۰، با سخنرانی دکترحمید نوربخش ـ دکترای تخصصی صنایع غذایی و مدرس دانشگاه، به‌صورت آنلاین برگزار می‌شود.

«مقایسه انواع غذاهای فراسودمند در ایران و جهان»، «چالش مرتبط با تولید فرآورده‌های فراسودمند از دیدگاه تکنولوژیک»، «الزامات و قانون‌های مرتبط با تولید و برچسب‌گذاری فرآورده‌های فراسودمند در ایران و جهان» از جمله مباحث و سرفصل‌هایی که در این نشست ارائه خواهد شد.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت‌نام به شناسه Anjomaan1@ مراجعه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha