به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این برنامه از ۳۱ اردیبهشت ماه، ساعت ۱۷ الی۲۰، با سخنرانی دکترحمید نوربخش ـ دکترای تخصصی صنایع غذایی و مدرس دانشگاه، بهصورت آنلاین برگزار میشود.
«مقایسه انواع غذاهای فراسودمند در ایران و جهان»، «چالش مرتبط با تولید فرآوردههای فراسودمند از دیدگاه تکنولوژیک»، «الزامات و قانونهای مرتبط با تولید و برچسبگذاری فرآوردههای فراسودمند در ایران و جهان» از جمله مباحث و سرفصلهایی که در این نشست ارائه خواهد شد.
علاقهمندان میتوانند جهت ثبتنام به شناسه Anjomaan1@ مراجعه کنند.
انتهای پیام
نظرات