• یکشنبه / ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۰۷:۴۴
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1402022415101
  • خبرنگار : 71560

بیگی‌نژاد: آثار مشارکت حداکثری در انتخابات برای مردم تبیین شود

بیگی‌نژاد: آثار مشارکت حداکثری در انتخابات برای مردم تبیین شود

یک عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: برای مشارکت حداکثری مردم در انتخابات باید برای مردم آثار این مشارکت تبیین شود و از طرف دیگر لازم است که مسئولان تا جای ممکن مردم را در تصمیم سازی های درون کشور دخیل کنند.

هادی بیگی نژاد در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر بسترسازی تمام دستگاه ها برای مشارکت حداکثری مردم در انتخابات سال جاری، بیان کرد: برای مشارکت حداکثری مردم در انتخابات سال جاری، بخشی از وظایف دستگاه‌ها تبیینی است؛ به عبارت دیگر باید برای آحاد مردم توضیح داده شود که مشارکت حداکثری و یا مشارکت پایین آنان در انتخابات چه اتفاقاتی را رقم خواهد زد و باید برای مردم تبیین شود که دلیل اصرار ما برای مشارکت بالا در انتخابات چیست.

در سال ۹۸ دشمن به دنبال کاهش مشارکت مردم در انتخابات برای ایجاد ناامنی بود

وی در ادامه اظهار کرد: به عنوان مثال اگر مردم متوجه شوند که امنیت کشور به مسئله انتخابات گره خورده و برنامه دشمن این است که مشارکت مردم در انتخابات را پایین آورده و سپس ناامنی ایجاد کند، قطعا این اجازه را نخواهند داد. اگر سال ۹۸ که ماجرای بنزین را  در داخل کشور داشته و سپس به شهادت حاج قاسم و سقوط هواپیمای اوکراینی رسیدیم، مشارکت مردم در انتخابات پایین بود واقعا ناامنی که در عراق و سوریه اتفاق افتاده بود به داخل کشور ما کشیده می شد.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: در سال ۱۴۰۱ که ماجرای حجاب نیز اتفاق افتاد، تهاجم از سمت غرب و شرق اتفاق افتاد و آمادگی برای تهاجم به ایران وجود داشت پس باید برای مردم تبیین شود که نتیجه مشارکت پایین در انتخابات ایجاد ناامنی است.

در مردمی سازی تصمیمات ضعیف هستیم

وی در ادامه با بیان اینکه متاسفانه ما در مردمی سازی تصمیمات ضعیف هستیم، تاکید کرد: مشارکت مردم در تصمیم سازی ها حائز اهمیت است و باید مردم را در تصمیم سازی ها در درون کشور شریک کنیم. این کار مقداری زمان بر بوده و نیازمند مهارت است. مسئولان باید با بدنه جامعه ارتباط مستمر برقرار کنند و تا جای ممکن مردم را در تصمیم گیری ها شریک کنند، اینگونه مردم خود به خود احساس می کنند که حرف آنان موثر است. این امر می تواند به حضور حداکثری مردم در پای صندق های رای بینجامد.

این عضو کمیسیون انرژی مجلس افزود: نکته دیگری که برای دعوت مردم برای حضور در پای صندوق های رای حائز اهمیت است، مربوط به امکان حضور سلایق مختلف است یعنی هر فرد احساس کند که می تواند سلیقه خود را در بین نامزدها پیدا کند اما باید قانون را بپذیریم، نمی توان تاکید داشت که افرادی که سابقه خوبی نداشته و متخلف بوده اند در بین نامزدها حضور داشته باشند. نمی توان انتظار داشت افراد خلافکار، ظالم و سوءاستفاده گر در بین نامزدها باشند بلکه حضور نامزدها باید در چهارچوب قانون باشد.

بیگی نژاد در پایان خاطرنشان کرد: باید اعتمادی در جامعه ایجاد شده و افرادی در بین نامزدها باشند که سالم، مومن، متدین و کارآمد هستند. اگر این افراد بدنه نامزدها را تشکیل دهند می توانند در اعتماد سازی موثر باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۲-۲۴ ۱۱:۱۶

اثارش که برای شماست ...نه مردم!