حجت الله فیروزی در گفت و گو با ایسنا در رابطه با تأکیدات اخیر رهبری بر ایجاد مشارکت بالا در انتخابات سال جاری بیان کرد: قانون اساسی حق انتخاب را برای مردم مشخص کرده است و سازوکار انتخابات نیز در قانون مشخص شده و قطعا احزابی هم که در کشور کار می کنند در چهارچوب همین قانون اساسی در حال فعالیت هستند.
انتخابات فرصتی برای اعمال نظرات افراد است
وی با بیان اینکه انتخابات فرصتی است برای اعمال نظرات و دیدگاه ها و تغییراتی که افراد در قالب ساختارهای نظام مد نظرشان است، تصریح کرد: طبیعی است که هر شخص و هر حزبی در کشور باید فرصت را غنیمت بشمارد و از آن استفاده کند، لذا مشارکت احزاب در انتخابات سبب می شود که مردم اعتماد بیشتری کنند و حضورشان به واسطه فعالیت احزاب اثرگذارتر باشد و اعتمادشان به انجام تغییرات در قالب انتخابات بیشتر باشد.
نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی افزود: از طرف دیگر وقتی احزاب ورود می کنند چون با برنامه مدون، مشخص و تعریف شده ای وارد انتخابات می شوند طبیعی است که در آینده هم می توانند به همین میزان متناسب با برنامه و قول هایی که داده اند و متناسب با دیدگاه هایی که در انتخابات بیان کردند به مردم پاسخ بدهند.
یکی از مشکلات کشور قدرت نگرفتن احزاب در کشور است
فیروزی ضمن اشاره به اینکه شاید یکی از مشکلاتی که در کشور ما همچنان وجود دارد ضعف و قدرت نگرفتن احزاب در کشور است، گفت: اگر احزاب امروز در کشور فعالیت داشتند قطعا پاسخگویی به مردم و نحوه مطالبه مردم از مسئولین متفاوت بود و احزاب می توانستند نقش بهتری را در رویارویی و پاسخگویی به مردم داشته باشند.
وی در ادامه تأکید کرد: انتخابات پیش رو هم که انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری است دو انتخاب بسیار مهم و اثرگذار است که اگر احزاب از الان برنامه ریزی کنند و برنامه هایشان را برای مردم تشریح کنند، قطعا این حضور احزاب و برنامه ریزی آنها می تواند به مشارکت و اعتماد مردم کمک کند، چراکه آنها احساس خواهند کرد که بالأخره احزابی هستند که برنامه می دهند و در آینده هم به اجرای برنامه های خودشان پایبند بوده و پاسخگوی مردم نیز خواهند بود.
رهبری همواره بر مشارکت بالا در انتخابات تأکید داشته اند
این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در خصوص تأکید رهبری بر مشارکت بالای مردم با توجه به دیدار اخیرشان با مسئولان کشور، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب دائما در انتخابات مختلف بر حضور حداکثری و سلایق مختلف تأکید دارند و مشی ایشان نیز در سال های گذشته که مسئولیت رهبری را بر عهده داشته اند بر همین قضایا استوار بوده است. حتی در برخی از انتخابات ها که می بینیم بعضی افراد بنا به دلایلی از فیلتر نظارت شورای نگهبان خارج می شدند، خود رهبری ورود می کردند و تأکید داشتند که برخی از افراد در انتخابات حضور داشته باشند تا مشارکت افزایش یابد. لذا این روش رهبری، روشی است که از قبل هم بوده و الان هم تأکید موکدی داشتند.
فیروزی در عین حال خاطرنشان کرد: اینکه رهبری با شروع سال جدید در خصوص انتخابات و بر حضور مشارکت بیشتر سلائق مختلف و مشارکت مردم تأکید داشتند، نشان از اهمیت دو انتخابات پیش رو دارد. اگر به تاریخچه انتخابات گذشته نگاه کنیم تلاش بسیاری از مسئولان نظام و خصوصا مسئولان عالی نظام این بوده که از ماه ها پیش فضا را انتخاباتی نکنند تا کشور به واسطه فضای انتخاباتی صدمه ای نبیند. اما اینکه 11 ماه قبل از برگزاری انتخابات این تأکیدات رهبری در خصوص انتخابات وجود دارد هم نشان از اهمیت انتخابات پیش رو است و هم نشان از ضرورت حضور سلائق مختلف و ایجاد یک نشاط اجتماعی بعد از مشکلاتی است که در کشور ایجاد شد.
تأکید رهبری به مشارکت بیشتر در انتخابات کمک می کند
وی افزود: همانطور که می دانیم طی سال های اخیر کشور ما با مشکلاتی در حوزه کرونا مواجه شد و از شروع مجلس فعلی به مدت دو سال وضعیت کرونا حاکم بود و بعد از آن هم مشکلاتی که در سال گذشته ایجاد و دشمن سوار بر موج برخی از اعتراضات بحق مردمی شد که این موضوعات تا حدودی نشاط اجتماعی را از جامعه ما گرفت و البته مسائل اقتصادی نیز مزید بر این علت شد.
این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: همچنین با تشدید تحریم ها و مشکلات اقتصادی به نوعی نشاط از جامعه ما گرفته شد و اینکه تأکید رهبری در ابتدای سال بر دو مقوله حضور حداکثری و مشارکت سلائق مختلف در انتخابات قرار گرفته، سبب نشاط اجتماعی در کشور خواهد شد و قطعا به مشارکت بیشتر مردم در انتخابات کمک خواهد کرد.
انتهای پیام
نظرات