به گزارش خبرگزاری ایسنا و به نقل از مرکز روابطعمومی و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی (وزیر ارشاد) شب گذشته - ۱۸ اردیبهشتماه ۱۴۰۲- در دیدار با اساتید و اصحاب علم، فرهنگ و هنر با اشاره به اینکه هر دورهای که پیشرفت رخ داده، آزاداندیشی و گفتوگو در جامعه حاکم بوده است، گفت: مدیریت فرهنگی دولت همواره تلاش میکند در مباحثه با اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه با مهربانی و دوری از لحنهای گزنده، شرایط مساعدی را برای محیط رشد و تعالی فرزندان این مرز و بوم فراهم کند و بدون تردید در این مسیر، برپایی چنین جلساتی الزامی است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی به نحوهی برگزاری جشنوارههای فجر در سال گذشته اشاره کرد و بیان کرد: جشنوارههای فجر سال گذشته، در حالی با شور و هیجان خاصی برگزار شد که بدخواهان ملت ایران عزم خود را جزم کرده بودند که تحت هیچ شرایطی، فعالیتهای فرهنگی و هنری روال عادی به خود نگیرد و در قالب «تروریسم رسانهای» هر زمان که هنرمندی قصد انجام فعالیت هنری داشت، به بدترین شکل ممکن، مورد آماج شدیدترین توهینها قرار میدادند.
او ادامه داد: اما با حضور پرشور هنرمندان مردمی و متعهد این سرزمین، جشنوارههای فجر، به بهترین شکل ممکن برگزار شد و در ادامه هم شاهد از سرگیری انواع و اقسام برنامهها و فعالیتهای فرهنگی و هنری در کشور در بهترین حالت ممکن بوده و هستیم.
وزیر ارشاد با اشاره به اینکه خاموش کردن چراغ فرهنگ و هنر ایران عزیز همواره از آرزوهای بدخواهان ملت ایران است، گفت: مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بهعنوان خادم اهالی فرهنگ، هنر و رسانه، با همه توان، پای کار ایستاده است. کما اینکه فضای کشور با صلابت به سمت نشاط و حل مشکلات در حال حرکت است؛ چنانکه شاهد برداشتن گامهای خوب و موثری در حوزههای مختلف فرهنگی و هنری خواهیم بود.
اسماعیلی در بخش دیگری از این نشست با اشاره به نصب مجسمه برنزی سعدی در میدانگاه جدید سعدی به بخشی از برنامههای پیشِروی وزارتخانه در پاسداشت مفاخر ملی پرداخت و گفت: برپایی یادمان بزرگ مفاخر توس، راهاندازی بزرگراه حکمت بین سهرود و همدان، ایجاد مناطق ویژه فرهنگی در خوی و توس، نصب مجسمه نظامی گنجوی در میدان ونک تهران و برگزاری نخستین جشنواره ملی طنز گلآقا، از برنامههای این وزارتخانه در پاسداشت مفاخر ملی در سال ۱۴۰۲ است.
انتهای پیام
نظرات