به گزارش ایسنا، دکتر پرویز پروین درباره آمار رشته مهندسی هستهای در فیزیک دانشگاه امیرکبیر، گفت: از ابتدای ایجاد این رشته تاکنون ۱۴۰۰ فارغالتحصیل در مقطع کارشناسی ارشد داشتهایم.
وی یادآور شد: دکتر رضا امراللهی، دکتر حسین آفریده، دکتر مهدی سهرابی همراه با تعدادی از اعضای سازمان انرژی اتمی از بنیانگذاران دورههای کارشناسی ارشد و دکتری (مهندسی هستهای در فیزیک) در دانشگاه صنعتی امیر کبیر هستند؛ در سال ۶۵ هیچ دوره دکتری در این زمینه وجود نداشت.
به گفته رئیس دانشکده مهندسی انرژی و فیزیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر، بر اساس تفاهمنامهای بین سازمان انرژی اتمی و دانشگاه صنعتی امیرکبیر، رشته مهندسی هستهای ایجاد شد؛ در آن زمان اولین دانشگاهی که چنین رشتهای داشت، تنها این دانشگاه بود.
وی خاطر نشان کرد: تاکنون تعداد ۲۳۰ فارغالتحصیل دکتری در مهندسی هستهای و فیزیک دانشآموخته شدهاند و از آن زمان این دوره پابرجاست.
به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، وی با بیان اینکه از آن زمان تاکنون ۱۴۰۰ فارغالتحصیل کارشناسی ارشد نیز داشتهایم، خاطرنشان کرد: در حال حاضر تعدادی از دانشآموختگان این دانشگاه در سازمان انرژی اتمی جزو مدیران، دانشمندان و کارشناسان هستند که امیدواریم این ارتباط علمی و تحقیقاتی روزبهروز تقویت شود.
انتهای پیام
افزایش تعداد فارغالتحصیلان مهندسی هستهای در فیزیک دانشگاه امیرکبیر
رئیس دانشکده مهندسی انرژی و فیزیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر از افزایش تعداد فارغالتحصیلان رشته مهندسی هستهای درفیزیک این دانشگاه خبر داد.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات