• چهارشنبه / ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۲:۱۹
  • دسته‌بندی: باشگاه دانشجویان
  • کد خبر: 1402021307871
  • منبع : باشگاه دانشجویان

در دوره‌ای دانشجویی آموزش داده می‌شود:

اصول برچسب‌گذاری مواد غذایی

اصول برچسب‌گذاری مواد غذایی

انجمن علمی علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، دوره کشوری «اصول برچسب‌گذاری مواد غذایی» را برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این برنامه از ۱۵ اردیبهشت ماه ساعت ۹،‌ با تدریس دکتر آسیه حسن‌زاده ـ دکتری تخصصی صنایع غذایی و عضو هیئت علمی دانشگاه، به‌صورت آنلاین در بستر اسکای روم برگزار می‌شود.

«ضوابط برچسب گذاری»،‌«متن ماده ۱۱ قانون مواد غذایی استاندارد شماره ۴۴۷۰ پرسشنامه برچسب‌گذاری»، «ضوابط اختصاصی برچسب‌گذاری تمام صنعت‌ها (صنعت لبنیات، نوشیدنی‌ها)» و ‌«ظروف بسته‌بندی، پلاستیک‌ها و لوله‌های آب» از جمله مطالب و سرفصل‌هایی است که در این دوره ارائه خواهد شد.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت شرکت در این برنامه با شماره ۰۹۱۳۶۶۳۳۲۸۰ در پلتفرم‌های تلگرام، واتساپ و ایتا در ارتباط باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha