نصیر گلزاده در گفتوگو با ایسنا در خصوص داستان فیلم ماشینباز که دومین فیلم کوتاه او با مضمونی اجتماعی است، اظهار کرد: داستان فیلم ماشینباز درباره یک دختر مستقل است که در عین داشتن احساسات زنانه، به ماشین علاقهمند بوده و زندگی خود را با جمع کردن ضایعات میگذراند. او حین داستان با مشکلاتی روبهرو میشود که با آنها مبارزه میکند و در مقابله با برخی از آنها نیز مغلوب میشود.
وی در پاسخ به اینکه چرا به سمت ساخت چنین داستانی آمده، با بیان اینکه فیلم قبلی من نیز که تونل نام داشت، در خصوص کودکان کار ساخته شده بود و پرداختن به مسائل قشر ضعیف جامعه دغدغه من است، افزود: چندین سال است ذهنم درگیر کسانی است که در سطلهای زباله به دنبال ضایعات میگردند.
کارگردان فیلم ماشینباز با اشاره به کسانی که ضایعات جمع میکنند، تصریح کرد: بخشی از آنها کارتنخواب و بیخانمان بوده که شبها مشغول کار میشوند؛ این دسته اکثرا اعتیاد دارند اما بر اساس تحقیقاتی که من انجام دادم، ۷۰ درصد کسانی که ضایعات جمع میکنند و در ساعات دیگر روز مشغول کار میشوند، انسانهای شریف و خانوادهداری هستند که برای امرار معاش این کار را انجام میدهند. اکثر مردم تصور میکنند تمام کسانی که ضایعات جمع میکنند، کارتنخواب و معتاد هستند؛ در حالی که اینگونه نیست.
گلزاده خاطرنشان کرد: برای همین این برای من دغدغه شده تا نگاه مردم را نسبت به این قشر تغییر دهم. به عنوان مثال در فیلم ماشینباز خواستهام مخاطب را به این نتیجه برسانم که آن دختری که ضایعات جمع میکند هم میتواند یک مادر و همسر بوده و احساس زنانگی داشته باشد و کاری که انجام میدهد صرفا برای دست یافتن به مواد مخدر نیست.
وی در خصوص نحوه پخش فیلم خود گفت: فیلم ماشینباز در مرحله صداگذاری و اصلاح رنگ بوده و برای پخش آن، جدای از جشنواره فیلم کوتاه تهران با انجمن سینمای جوانان خراسان رضوی صحبتهایی انجام دادهایم. همچنین با چندین شرکت پخش فیلم در حال مذاکره هستیم تا همانند فیلم تونل که اثر قبلی من بود، بتواند به پخش برسد.
کارگردان فیلم ماشینباز با بیان اینکه این فیلم حدود ۱۱ دقیقه بوده، عنوان کرد: خدا را شاکر هستیم که توانستیم با وجود مشکلات اقتصادی از عوامل حرفهای سینما استفاده کنیم. بازیگران اصلی فیلم را نیز محبوبه هادوی، جواد سلطانی و امیر محاسبتی تشکیل میدهند.
گلزاده با اشاره به توقع حمایتی که میان فیلمسازان کوتاه وجود دارد، ادامه داد: توقع داریم که برای تولید از فیلمسازان فیلم کوتاه حمایت شود تا زحماتی که انجام میدهیم توسط مخاطب دیده شود. هنوز بسیاری از مردم اطلاعی از نحوه پخش و اکران فیلمهای کوتاه اطلاعی ندارند و باید اطلاعرسانی بهتری در این خصوص انجام شود چراکه در غیر این صورت کوتاهی در حق فیلمهای کوتاه شده است.
انتهای پیام
نظرات