سید محمدهادی احمدی طباء، صبح امروز(سه شنبه، ۱۲ اردیبهشتماه) در دیدار با کارفرمایان و کارگران شهرستان اردستان، اظهار کرد: شهرستان اردستان اصلیترین چالشی که در حوزه تولید، صنعت و کار و کارگری با آن مواجه بوده موضوع نیروی انسانی است.
وی با بیان اینکه جمعیت شهرستان اردستان در ۸ سال گذشته نزولی بوده و فقط سال گذشته مقدار کمی رشد جمعیت را شاهد بودیم، افزود: اکنون یکی از موضوعات اصلی کشور بحث جوانی جمعیت است که از کارفرمایان و سرمایهگذاران واحدهای صنعتی انتظار داریم حداقل برای تأمین آینده شغلی واحدهای خود بستههای حمایتی برای کارگران و جوانی جمعیت داشته باشند.
به گزارش ایسنا، فرماندار اردستان تصریح کرد: یکی از اتفاقاتی که باعث شده نیروی کار ایرانی از کار کارگری استقبال نکند تغییر سبک زندگی است. تغییر سبک زندگی توقعات جوانان کشور را بالا برده و باعث شده استقبال از کار در واحدهای صنعتی کاهش پیدا کند.
احمدی طباء گفت: یکی از معضلات شهرستان اردستان کمبود نیروی کار در واحدهای صنعتی است. در بسیاری از بخشهای واحدهای صنعتی و تولیدی حتی نیروی کار وجود دارد، ولی به دلیل ضعف فرهنگی، بیشتر جوانان شهرستان اردستان همانند برخی دیگر از جوانان کشور همت کار کردن در این واحدها را ندارند.
وی از کارفرمایان واحدهای صنعتی شهرستان اردستان خواست برای نیروهای کار خود بستههای حمایتی جوانی جمعیت مانند ساخت واحدهای مسکونی را در دستور کار قرار دهند. همچنین آموزش و تربیت نیروهای فنی با همکاری آموزش و پرورش از دیگر برنامههایی باشد که مدیران واحدهای صنعتی باید داشته باشند و در این موارد حمایت مسئولان شهرستان را خواهند داشت.
پیشبینی ایجاد ۸۰۰ شغل جدید در اردستان
همچنین رئیس اداره صمت شهرستان اردستان در این جلسه گفت: شهرستان اردستان اکنون دارای ۶۵ واحد صنعتی فعال و نیمه فعال است و حدود ۲۷۰۰ نیروی انسانی در این واحدها مشغول کار هستند.
محمدرضا باقری افزود: با حمایت و برنامهریزیهای مسئولان شهرستان اردستان در سال ۱۴۰۱ تعداد ۲۰ جواز تأسیس جدید در اردستان صادر شده است و اکنون ۱۰ جواز تأسیس در این شهرستان با پیشرفت بالای ۶۰ درصد در حال فعالیت است که تعدادی از آن امسال و سال آینده به بهرهبرداری و تولید میرسد.
وی با بیان اینکه اکنون کمبود نیروی کار و مخصوصاً نیروی ماهر از مهمترین دغدغه واحدهای صنعتی این شهرستان است، تصریح کرد: اداره صمت در سال جاری تمام تلاش و برنامهریزی خود را برای راهاندازی واحدهای راکد گذاشته است و مطمئناً چند واحد صنعتی راکد با حمایتهای مسئولان شهرستان و استان بار دیگر به چرخه تولید باز خواهند گشت.
رئیس اداره صمت شهرستان اردستان خاطرنشان کرد: با مجموعه اقداماتی که صورت گرفته و قول مساعدی که سرمایهگذاران برای راهاندازی واحدهای خود دادند امیدواریم در سال جاری حدود ۸۰۰ شغل جدید در شهرستان اردستان ایجاد شود.
همچنین رئیس شعبه تأمین اجتماعی شهرستان اردستان، گفت: تعداد بیمه شده اجباری سازمان تأمین اجتماعی شعبه اردستان بهمنماه سال پیش ۷۵۷۴ نفر بوده که در مقایسه با سال گذشته خود رشد ۱ درصدی داشته است.
علیرضا تاجرزاده درباره حمایتهای انجام شده از سوی شعبه تأمین اجتماعی شهرستان اردستان، گفت: شعبه تأمین اجتماعی شهرستان اردستان در سال گذشته حدود ۱۷۵ میلیارد تومان در قالب حمایتهای کوتاه مدت و بلندمدت به افراد تحت پوشش خود پرداخت کرده است.
انتهای پیام
نظرات