محمد جمالعباسی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: با برنامهریزیهای صورت گرفته، مجموع بازرسیهای اداره صمت و اتاق اصناف از واحدهای صنفی شهرستان محلات در سال گذشته در حدود ۲۸۷۳ مورد بوده که به شکل هدفمند انجام شده است.
وی ادامه داد: این بازرسیها از حدود ۲۹۰۰ واحد صنفی فعال در شهرستان محلات صورت گرفته است. از این تعداد، ۳۲۴ واحد متخلف با تشکیل پرونده به ارزش ریالی ۱۷ میلیارد و ۲۶۱ میلیون و ۷۲۳ هزار و ۶۴۰ ریال جهت صدور حکم به اداره تعزیرات حکومتی شهرستان معرفی شدهاند.
وی افزود: بیشترین تخلفات صورت گرفته مربوط به عدم درج قیمت، گرانفروشی، عدم صدور صورتحساب، کمفروشی و تقلب بوده است.
جمالعباسی تصریح کرد: در سال گذشته ۷۳ مورد شکایت در سامانه ۱۲۴ دریافت شد که تمام این موارد بررسی و در کوتاهترین زمان ممکن به آنها رسیدگی شد. برخی از این موارد منجر به تشکیل پرونده و برخی منجر به رضایت شاکی شده و در بخشی، عدم وقوع تخلف تشخیص داده شده است.
وی گفت: در حوزه قاچاق کالا، ۱۲۵ نوبت بازرسی به صورت مستقل و مشترک با نیروی انتظامی، شبکه بهداشت و جهاد کشاورزی در حوزههای مختلف انجام شده که منجر به شناسایی سه واحد متخلف و ارجاع به دستگاه قضایی پس از تشکیل پرونده شده است.
وی ادامه داد: در سال گذشته ۷۸ گشت مشترک در حوزههای مختلف با ادارات جهاد کشاورزی، نیروی انتظامی، شبکه بهداشت و درمان، تعزیرات حکومتی و اتاق اصناف انجام شده است. با توجه به نامگذاری امسال با عنوان مهار تورم و رشد تولید، تشدید بازرسیها به صورت هدفمند به منظور جلوگیری از التهاب در بازار از ابتدای فروردین ماه آغاز شده و با برنامهریزیهای صورت گرفته، این نظارتها ادامه خواهد داشت.
وی افزود: از شهروندان درخواست میشود در صورت مشاهده هرگونه تخلف در زمینههای گرانفروشی، کمفروشی، تقلب، احتکار، عدم درج قیمت و عدم صدور فاکتور، این تخلفها را از طریق تماس با تلفن ۱۲۴، مراجعه به سایت ۱۲۴ یا اپلیکیشن آپ، گزارش کنند تا در اسرع وقت به آنها رسیدگی شود.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان محلات با بیان اینکه بر اساس قانون، نظارت بر نانواییها، مواد پروتئینی، لبنیات و میوه و ترهبار بر عهده جهاد کشاورزی است، گفت: برای سال جاری برنامهریزیهای مختلفی در حوزه مبارزه با قاچاق، نظارت بر کالا و خدمات و اعلام نرخ کالاهای خدماتی انجام شده است.
انتهای پیام
نظرات