• چهارشنبه / ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۴:۴۴
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 1401122417589
  • منبع : سازمان فناوری‌ اطلاعات ایران

همکاری ایران و کنیا در توسعه خدمات الکترونیکی

همکاری ایران و کنیا در توسعه خدمات الکترونیکی

کشور کنیا، خواستار انتقال تجربه و دریافت مشاوره فنی از کشور ایران به منظور توسعه خدمات الکترونیکی شد.

به گزارش ایسنا، معاونان وزرای ارتباطات دو کشور جمهوری اسلامی ایران و کنیا با هدف توسعه خدمات الکترونیکی در اجلاس جوامع اطلاعاتی و دانشی ۲۰۲۳ که در سوئیس برگزار شد، با یکدیگر دیدار کردند.

در این دیدار،  محمد خوانساری-معاون وزیر ارتباطات و رییس سازمان فناوری اطلاعات ایران- با  ادوارد واسوا کیسیگانی-معاون وزیر ارتباطات و اطلاع رسانی کنیا- و هیات های همراه در دومین روز فروم جوامع اطلاعاتی و دانشی با حضور نمایندگان دفاتر نمایندگی دو کشور نزد سازمان ملل متحد در مورد مسایل مورد علاقه دو کشور در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات گفتگو کردند و به تبادل نظر پرداختند.

 در این دیدار معاون وزیر ارتباطات، موفقیت‌های ایران در ارائه خدمات دولت الکترونیک را برای معاون وزیر ارتباطات کنیا تشریح کرد و کیسیگانی نیز با دعوت از مسئولین وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات جمهوری اسلامی ایران، خواستار انتقال تجربه و دریافت مشاره فنی به منظور ایجاد پنجره واحد خدمات دولت، ارائه خدمات الکترونیکی به روستاها و نقاط دورافتاده و توسعه زیرساخت فیبر نوری در این کشور شد.

در پایان این نشست، مقرر شد اقداماتی برای تسهیل ارتباط شرکت‌های بخش خصوصی برای صادرات خدمات مهندسی به کنیا انجام و موضوع در سازمان‌های متبوع دنبال شود.

همچنین معاونان وزرای ارتباطات دو کشور جمهوری اسلامی ایران و کوبا در حاشیه فروم جوامع اطلاعاتی و دانشی ۲۰۲۳ در ژنو با یکدیگر دیدار کردند. در این دیدار  محمد خوانساری- معاون وزیر ارتباطات و سازمان فناوری اطلاعات ایران- با ویلفرد گنزالز ویدال - معاون وزیر ارتباطات کشور کوبا در حضور برخی اعضای دفتر نمایندگی دائم دو کشور در سازمان ملل متحد به گفت و گو پرداختند و رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران به تبیین تجربیات کشور ایران در حوزه خدمات دولت الکترونیک و همچنین نقش سازمان های رگولاتور در توسعه خدمات پلتفرم های بومی پرداخت. طی این دیدار، مقرر شد با هدف  توسعه روابط فنی میان طرفین، ضمن تنظیم تفاهم نامه همکاری نسبت به تشکیل کارگروهی مشترک برای تبادل تجربیات موفق اقدام شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha