• سه‌شنبه / ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۷:۵۲
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 1401122316873
  • خبرنگار : 71625

چرا کنسرت «ناصر زینعلی» لغو شد؟

چرا کنسرت «ناصر زینعلی» لغو شد؟

ناصر زینعلی ـ خواننده موسیقی پاپ ـ قرار بود ۲۱ و ۲۲ اسفند ماه در سالن حافظ شیراز به روی صحنه برود اما هر دو شب از کنسرت‌های او با وجود داشتن مجوز از ارشاد استان و فروش کلیه بلیط‌ها، لغو شد. این در حالی است که این خواننده به تازگی در جریان جشنواره موسیقی فجر در سالن میلاد نمایشگاه روی صحنه رفته بود و بلیط فروشی‌هایش برای اجرای کنسرت‌های آتی در شهرهای دیگر همچنان ادامه دارد.

ماجرای لغو کنسرت ها در استان ها موضوع تازه ای نیست و به تازگی ایسنا در گزارشی به این موضوع پرداخته است؛ اینکه با تمام ملاحظات، پروسه برگزاری کنسرت در برخی استان‌ها حتی پس از دریافت مجوز، با اما و اگر هایی همراه است.

مسیر صدور مجوز برای برگزاری یک کنسرت، روندی خاص و در عین حال مشخص را طی و دستگاه‌های مختلف نظارتی و انتظامی را درگیر می‌کند و در نهایت ارشاد در مرحله پایانی، مجوز را صادر می‌کند اما باز هم وقتی همه مجوزها و تأییدیه‌ها گرفته شد، در مواردی شاهد لغو کنسرت‌ها در دقیقه نود هستیم؛ اتفاقی که مشکلات مختلفی به‌وجود می‌آورد.

تابستان ۱۴۰۱ بود که سیروان خسروی در فضای مجازی با انتشار پستی اعلام کرد که کنسرت‌های او در استان خوزستان (اهواز) بدون هیچ توضیحی لغو شده است که البته بلافاصله بعد از خسروی، شاهد لغو کنسرت سهراب پاکزاد نیز بودیم.

در همان زمان اداره ارشاد استان اعلام کرد که مجوزِ صادرشده برای این کنسرت‌ها با تأیید دستگاه‌های مختلف و کاملا قانونی بوده است ولی شورای تامین شهرستان اهواز که نهادی بالادستی است، پس از برگزاری یک شب از اجرای خسروی، بدون توضیحی، دستور لغو دو شب بعدی کنسرت‌های او را داده است.

حال سوال اینجا است که مسوول اصلی ضرر و زیان ناشی از لغو کنسرت‌هایی که مجوز دارند، کیست؟ ضمن اینکه که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هر بار در مواردی که منجر به لغو کنسرت‌ها شده‌، تاکید کرده است که پیش از صدور هرگونه مجوز برای برگزاری کنسرت، از دستگاه‌های مختلف استعلام گرفته می‌شود، آنها پاسخ می‌دهند و صدور مجوز یک فرآیند کاملا قانونی را طی می‌کند.

در راستای لغو کنسرت های اخیر ناصر زینعلی، خواننده پاپ با تهیه‌کننده او - اشکان اروجیان - مصاحبه کردیم.

اروجیان به ایسنا می‌گوید: توضیحی به ما داده نشده است و خودمان هم مشکلی نداشتیم؛ نه ممنوع‌الفعالیت بودیم و نه اتفاقی رخ داده بود. الان هم بلیط فروشی کنسرت یکی دیگر از شهرها را آغاز کرده‌ایم.

او ادامه می‌دهد: اینکه چرا این اتفاق افتاد را نمی‌دانیم. ماجرا از این قرار بود که وقتی به شیراز رسیدیم، با صدور نامه‌ای مدیر شرکتی که مجوز کنسرت را دریافت کرده بود خواستند و به او اطلاع دادند که باید هر دو شب از کنسرت لغو کنیم.

اروجیان در پاسخ به اینکه چه نهادی خواستار لغو کنسرت شده بود، پاسخ می‌دهد: ظاهرا شورای تأمین شیراز دستور لغو این کنسرت را صادر کرده بود ولی به هر حال ما متوجه نشدیم که کار فرمانداری بود یا ارشاد؛ زیرا فرمانداری می‌گفت لغو کنسرت‌ها دستور ارشاد بوده و ارشاد می‌گفت دستور فرمانداری بوده است.

او درباره ضررکردی که در پی لغوی کنسرت‌ها برای آنها پیش آمده بیان می‌کند: هزینه بلیط‌ها را به مخاطبان بازگرداندیم ولی در نهایت متوجه ضرر مالی زیادی شدیم؛ زیرا هزینه‌های پرواز، سالن، هتل و پرداخت شده بود و باید دستمزد گروه‌های نور و صدا و بچه‌های اجرایی را هم پرداخت می‌کردیم.

اروجیان در پایان تصریح می‌کند که گفته می‌شود ممکن است دلیل لغو این دو شب اجرا به خاطر رفتارهای برخی تماشاگران در کنسرت قبلی باشد ولی در نهایت ما علت اصلی را متوجه نشدیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۱۲-۲۴ ۱۵:۰۹

سردر شورای تامینننن اسمش درست نیست بلید بزارن شورای داروغه