به گزارش ایسنا، در این جلسه که با حضور محمدعلی الفتپور رئیس مرکز نوسازی و تحول اداری شهرداری تهران، برگزار شد، پروژهی کفایت اسناد و سامانهی صدور گواهینامهی تعیین فنی پیمانکاران رونمایی شد.
محمدعلی الفتپور رئیس مرکز نوسازی و تحول اداری شهرداری تهران، رونمایی از سامانهی کفایت اسناد و صدور گواهینامهی تعیین فنی پیمانکاران را اتفاق بسیار خوبی خواند که به افزایش شفافیت در عملکرد مدیریت شهری کمک می کند و در اینباره افزود: این پروژهها منجر به تسهیل امور شده و از این پس امور اداری در شهرداری تهران در زمان کمتری انجام میشود، بهطوری که کارهایی که بعضا گفته میشد تا سه ماه زمان ببرد، چند روزه، انجام میشود.
الفتپور با تاکید بر اینکه راهاندازی سامانه کفایت اسناد و صدور گواهینامه تعیین فنی پیمانکاران سرمنشاء شروع اتفاقات خوب در حوزهی الکترونیکیسازی، هوشمندسازی و شفافیت در شهرداری تهران است، خاطرنشان کرد: امروز بخشی از فرآیند چندفازی در شهرداری تهران در حوزههای اقتصادی و مالی و معاونت خدمات شهری شهرداری تهران را شاهد بودیم که طی آن صدور گواهینامه تعیین فنی پیمانکاران و پروژه کفایت اسناد به انجام رسید و این نخستین گام از فرآیندی بزرگ است.
رئیس مرکز نوسازی و تحول اداری شهرداری تهران با بیان اینکه قول می دهیم فازهای بعدی این پروژهها به سرعت انجام شود، گفت: ارائه صورت وضعیت پیمانکاران به صورت الکترونیکی نیز تا پایان اردیبهشت سال ۱۴۰۲ عملیاتی میشود.
بر اساس گزارش روابط عمومی سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران، سامانه جامع معاملات، کلیه فرآیندهای مرتبط با امور پیمان، از ثبت اولیه درخواست، تعیین برآورد و برگزاری تشریفات مزایدهها و مناقصههای شهرداری تا انعقاد قرارداد و فرآیندهای پس از آن را در خود جای داده است.
پروژهی کفایت اسناد در راستای تکمیل فرآیندهای مورد نیاز سامانه شهری جامع معاملات، همچون تعیین برآورد بر اساس احجام استاندارد رشتههای حوزه خدمات شهری و تعیین شرایط خصوصی پیمان، طراحی و اجرا شده است.
همچنین رسیدگی به صورت وضعیتهای قرادادهای حوزه خدمات شهری بر مبنای کفایت اسناد مورد ارزیابی قرار میگیرد تا بدین ترتیب در صورت تائید، صورت وضعیت تائید و ثبت دفاتر صورت گیرد.
در این برنامه سامانه صدور گواهینامهی تعیین فنی پیمانکاران نیز رونمایی شد. بر اساس این سامانه، پیمانکارانی که قصد ارائه خدمات در حوزهی معاونت خدمات شهری را دارند موظف هستند اطلاعات مورد نیاز همچون سابقه فعالیت و ارائه خدمات، بررسی اعضای هیاتمدیره، وضعیت تجهیزات و سایر موارد را در سامانه ثبت کنند. در ادامه، اطلاعات وارده به این سامانه مورد بررسی قرار گرفته و با تائید صحت آن، سامانه طبق دستورالعملها اقدام به رتبهبندی شرکتهای متقاضی میکند.
گفتنی است این سامانه به درگاه ملی مجوزها در دولت متصل است و امکان ثبت درخواست از طریق این درگاه برای پیمانکاران فراهم است و بدینترتیب روند نظارتی با همکاری دولت پیگیری میشود.
انتهای پیام
نظرات