به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا زالی در چهارمین جشنواره دانشگاه بهرهور که در دانشگاه علومپزشکی شهیدبهشتی برگزار شد، اظهار کرد: امروز شاهد تکامل در فرهنگ و مؤلفههای بهرهوری در دانشگاه هستیم.
وی با بیان اینکه تبدیل بیمارستان بهرهور به دانشگاه بهرهور در راستای تعمیق برنامههای استراتژیک فرصتی برای ایجاد ظرفیت مناسب بهرهوری است، افزود: با کمک سامانه HIM از ظرفیتهای مختلف بالاترین بهرهوری صورت گرفته است.
رئیس دانشگاه علومپزشکی شهیدبهشتی از افزایش شاخصها در ابعاد مختلف بهداشت، درمان و دارو در دانشگاه خبر داد و گفت: امروز به گنجینهای از شاخصهای کمی، مبتنی بر استاندارد، قابل اندازهگیری و تکاملیافته دست یافتهایم.
به گفته دکتر زالی، برای تدوین تمامی شاخصهای سامانه HIM فعالیتهای فنی و کارشناسی با هدف ارتقای بهرهوری صورت گرفته است.
رییس دانشگاه علومپزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه نسل جدید سامانه HIM با هدف استفاده و تحلیل بهینه دادهها شکل گرفته، گفت: در این سامانه فرهنگ بهرهوری در کالبد دانشگاه بروز رسانی شده است.
به گفته دکتر زالی یکی از مهمترین کارکردهای بهرهوری که ارتقای آن در دانشگاه در بستر سامانه HIM شکل گرفته، طراحی روشی نوین در حوزه مدیریت مبتنی بر هوش تجاری است.
وی ادامه داد: هوش تجاری ابزاری کمکی برای مدیریتی مبتنی بر شواهد قطعی، پرداختن و پردازش دادههاست که با اتکا به این دادههای عمیق و کارا میتوان تصمیمات کارا و آنی گرفت.
رییس دانشگاه علومپزشکی شهیدبهشتی تاکید کرد: نسل هفتم سامانه HIM، نسخه تکاملیافته سالهای قبل است، مباحث کامل شده و تکنیکالی که با شرایط فعلی، کمبود منابع، افزایش نیازها، گسترش نیازهای خدمات بهداشتی درمانی، تنوع خدمات دارویی و تغییرات چهره بیماریها تطبیق پیدا کرده است.
دکتر زالی با بیان اینکه بهرهوری بحثی فانتزی نیست، خاطرنشان کرد: بهرهوری موضوعی ضروری است که میتواند پیشاهنگی دانشگاه و ارائه خدمات باکیفیت را تضمین کند.
وی در ادامه اهمیت استفاده از دادههای سامانه HIM را برشمرد و ادامه داد: ۱۶ و هفت دهم درصد رشد در خدمات اصلی جراحی، ۵۴ درصد رشد در خدمت سرپایی و رسیدن به عدد چهار روز در اقامت بیمارستانی به عنوان شاخص مهم کیفی از دیگر دستاوردهای این سامانه است.
رییس دانشگاه علومپزشکی شهیدبهشتی با بیان اینکه اگر بحران کرونا را نادیده بگیریم، موارد اشغال تخت بیمارستانی ۸۰ درصد است، یادآور شد: این در حالی است که این عدد در سال گذشته حدود ۷۰ درصد بوده است.
وی با اشاره به اینکه ثبت خطای دارویی در حوزه درمان، سنجهای برای بررسی کیفیت در این حوزه است، خاطرنشان کرد: با کمک دادههای HIM ، عدد ۶۲ درصد رشد در خطاهای دارویی ثبت شده و در نسخههای سرپایی نیز ۱۰۰ درصد رشد قدر مطلق توامان در بهداشت و درمان را شاهد بودهایم.
دکتر زالی با بیان اینکه در سامانه نسل هفتم در ملزومات مصرفی، شاخصی تحت عنوان درختچه ملزومات مصرفی مورد بررسی قرار گرفته است، ادامه داد: این شاخص موارد متعددی از جمله ملزومات و تجهیزات پزشکی را مورد بررسی قرار میدهد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علومپزشکی شهید بهشتی، وی از افرادیکه در به ثمر رسیدن بخشهای مختلف سامانه HIM و افزایش بهرهوری تلاش کردهاند، قدردانی و اظهار امیدواری کرد که شاهد تحولات عمیق در حوزههای بهرهوری و ارائه خدمات باکیفتتر سلامت محور باشیم.
انتهای پیام
نظرات