• دوشنبه / ۸ بهمن ۱۴۰۳ / ۰۹:۴۰
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1403110805540
  • خبرنگار : 71567

مدیر همکاری‌های بین‌المللی دانشگاه تاکید کرد

آغاز همکاری دانشگاه امیرکبیر با دانشگاه‌های عمان با هدف ارائه دستاوردهای علمی اساتید

آغاز همکاری دانشگاه امیرکبیر با دانشگاه‌های عمان با هدف ارائه دستاوردهای علمی اساتید

مدیر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به توسعه همکاری‌های این دانشگاه با دانشگاه صحار کشور عمان گفت: در این همکاری به دنبال ایجاد ظرفیت فعال برای همکاری علمی اساتید دانشگاه در دانشگاه‌های کشور عمان هستیم.

به گزارش ایسنا، دکتر روح اله باقرزاده گفت: در راستای گسترش همکاری‌های بین المللی، ۱۲ کارگروه منطقه‌ای و بین‌المللی را شناسایی کردیم و از سه ماه قبل این کارگروه‌ها تشکیل شده است. یکی از مهم‌ترین شرح خدمات این کارگروه‌ها همفکری و شناسایی و تسهیل در امور همکاری علمی با کشورهای تخصصی این کارگروه‌هاست.

وی با بیان اینکه در این کارگروه‌های همفکری و مشورتی، بیش از ۴۰ عضو هیات علمی دانشگاه حضور دارند، اظهار کرد: یکی از این کارگروه‌ها، کارگروه عمان- قطر-امارات به دبیری دکتر احمد افشار است.

باقرزاده همچنین خاطرنشان کرد: همکاری علمی در سه ماه گذشته میان دانشکده مهندسی پلیمر با شرکت‌های بخش خصوصی داخل و خارج با دانشگاه صحار عمان شروع شد. یکی از زمینه‌های همکاری‌ ایجاد شده با دانشگاه صحار (Sohar (University به همت رییس و همکاران دانشکده منجر به توسعه همکاری‌های علمی میان دانشگاه صنعتی امیرکبیر با دانشگاه صحار در زمینه مهندسی پلیمر و پلاستیک ها شد.

مدیر کل امور بین المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اضافه کرد: همزمانی این همکاری‌ها و شکل‌گیری این کارگروه‌ها، منجر به برگزاری نمایشگاهی از دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در دانشگاه صحار عمان شد که با هماهنگی سفارت ایران برگزار شد.

وی گسترش و تعمیق همکاری های علمی میان دو دانشگاه صنعتی امیرکبیر و صحار را یکی از اهداف برگزاری این نمایشگاه دانست و یادآور شد: شرکت ما در این نمایشگاه منجر به عقد قراردادی با هدف ایجاد و راه اندازی دو مرکز انتقال تکنولوژی در حوزه پلیمر، مواد و متالورژی شد.

باقرزاده اظهار کرد: یکی از دستاوردهای این تفاهم‌نامه همکاری میان دو دانشگاه در قالب برنامه استاد همکار شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، وی ادامه داد: علاوه بر آن در پی ایجاد پنجره واحد صادرات محصولات دانش بنیان اساتیدی که در قالب شرکت های دانش بنیان و هسته‌های فناور به تولید رسانده‌اند، هستیم. از طریق این پنجره واحد می توانیم این محصولات را در بستری مناسب به بازارهای بین‌المللی صادر کنیم.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha