• سه‌شنبه / ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ / ۰۷:۳۷
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1401121511560
  • خبرنگار : 50534

عمده مشکلات مالیاتی فعالان اقتصادی استان زنجان چیست؟

عمده مشکلات مالیاتی فعالان اقتصادی استان زنجان چیست؟

ایسنا/زنجان رئیس اتاق بازرگانی زنجان گفت: سهم بخش کشاورزی از ارزش‌افزوده فعالیت‌های اقتصادی در استان ۱۴.۹۹ درصد است. 

علی یگانه‌فرد شامگاه روز گذشته (۱۵ اسفندماه) در جمع فعالان اقتصادی استان زنجان با اشاره به اینکه تعداد واحدهای تولیدی صنایع تبدیلی کشاورزی دارای مجوز در استان ۱۶۵ واحد است و ۱۵ واحد تعطیل در این بخش داریم، اظهار کرد: استان زنجان دارای ۱۲۳۱ واحد صنعتی است‌. 

وی با اشاره به ۱۴۵ طرح در دست اجرا با ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی و ۳۲ طرح مهم در دست اجرا بدون پیشرفت فیزیکی، افزود: در استان ۱۰ واحد دارای سرمایه‌گذاری خارجی داریم. همچنین در زنجان ۳۴ نوع ماده معدنی و ۲۶۶ معدن فعال ثبت شده‌ است. 

این مسئول با اشاره به تعداد کل واحد تعطیل به تفکیک سرمایه و اشتغال در شهر زنجان، ادامه داد: براساس منابع استانی لایحه بودجه ۱۴۰۲ استان زنجان علی‌رغم نسبت جمعیتی و سهم از تولید ناخالص داخلی در کشور در شاخص درآمدهای عمومی از محل مالیات در سال ۱۴۰۲ در جایگاه ۱۵ کشوری (از بیشترین مالیات تا کمترین) تعیین شده است. 

یگانه‌فرد ابراز کرد: استان زنجان جلوتر از استان‌هایی همچون لرستان، همدان و آذربایجان‌غربی است و این در حالی‌ است که سهم ناخالص داخلی استان زنجان از استان‌های مذکور بسیار کمتر است.  

وی با اشاره به اینکه سهم درآمد عمومی استان زنجان از مالیات برابر با ۹۲ هزار میلیارد ریال تقریبی است، بیان کرد: بر همین اساس استان زنجان در افزایش سهم مالیاتی رتبه اول کشوری در مقایسه با سایر استان‌ها نسبت به سال گذشته را دارد. 

رئیس اتاق بازرگانی استان زنجان تاکید کرد: در دوره ده ساله ۹۰ تا ۱۴۰۰ درآمد عمومی استان زنجان در مقایسه با سایر استان‌ها ۳۰ برابر شده و این در حالی‌ است که رشد درآمد عمومی سایر استان‌ها در دوره مشابه ۲۰ برابر شده است از طرفی رتبه استان از بودجه کشوری در جایگاه ۲۸ است.

وی با اشاره به جمع اعتبارات استانی (بودجه عمومی استان) در لایحه بودجه ۱۴۰۲ و سهم ۲۲.۱۴۴ میلیارد ریالی، اذعان کرد: سهم استان زنجان از اعتبارات استانی نسبت به سال گذشته بدتر شده است. پیشنهاد می‌شود پیگیری برای ایجاد تناسب بین درآمدهای استان و بودجه استان صورت گیرد.

به گزارش ایسنا عدم هم‌خوانی ضرایب سود تعیین شده سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان با ضرایب محاسبه مالیاتی در دفترچه مالیاتی به عنوان مثال سود خرده‌فروشی مرغ گرم، حذف تفویض اختیار ماده ۲۵۱ مکرر برای ۱۵ استان در سال ۱۴۰۱ از جمله زنجان، محاسبه مالیاتی بر اساس تراکنش کارتخوان‌ها و در نظرگیری گردش حساب به عنوان درآمد مالیاتی از جمله عمده مشکلات مالیاتی فعالان اقتصادی در استان زنجان هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha