محمدهادی کاظمی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به موضوع پسماندهای صنعتی، اظهار کرد: مطابق ماده ۷ قانون مدیریت پسماند مصوب ۱۳۸۳ خود واحدهای صنعتی که پسماند صنعتی تولید میکنند، موظف به مدیریت آن هستند.
وی با اشاره به اینکه آنالیز و نمونهبرادری از این پسماندها توسط آزمایشگاههای مورد اعتماد محیط زیست انجام میشود، ادامه داد: در صورتی که این پسماندها پارامترهای پسماند ویژه را داشته باشند، مستلزم مدیریت ویژه هستند.
کاظمی با یادآوری اینکه مرکز پسماند ویژه در شهرستان و استان نداریم، بیان کرد: پسماندهای شیمیایی و دارویی که حاوی پارامترهای ویژه اعم از رنگ، فلزات سنگین و ... هستند با نظارت کارشناسان حفاظت محیط زیست به استانهای دیگر و مراکز مجاز امحای پسماند ویژه انتقال داده میشوند.
او با توضیح اینکه اقدامات لازم برای انتقال این پسماندها در بستر سامانه جامع محیط زیست انجام میشود، گفت: پس از ویژه تشخیص داده شدن این پسماندها، واحد صنعتی تولیدکننده در سامانه جامع محیط زیست انسانی درخواست خود را ثبت میکند.
رئیس اداره محیط زیست خرمدره با یادآوری اینکه درخواست مذکور به اداره کل ارجاع ارجاع داده و استعلامهای لازم از استان مقصد پسماندها گرفته میشود، افزود: نظارت بر انتقال این پسماندها با محیط زیست است و هنگام انتقال باید حتما کارشناس این اداره حضور داشته باشد و با رعایت ضوابط زیست محیطی و بهداشتی، تنظیم صورتجلسه و خودروهای مخصوص، انتقال پسماند انجام شود.
انتهای پیام
نظرات