• یکشنبه / ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۲:۱۳
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 1401121410042
  • خبرنگار : 71451

حضور دانشجویان مازندران در یادمان‌های عملیاتی دفاع مقدس

حضور دانشجویان مازندران در یادمان‌های عملیاتی دفاع مقدس

مسئول سازمان بسیج دانشجویی سپاه کربلا استان مازندران گفت: راهیان نور دانشجویی سال ۱۴۰۱ بیش از دو و نیم برابر سال گذشته محقق شده است.

به گزارش ایسنا، آئین بدرقه دانشجویان دختر دانشگاه‌های استان مازندران برای حضور در اردوهای راهیان نور و بازدید از مناطق عملیاتی جنوب کشور با حضور «سید امیر سادات کرمی» مسئول سازمان بسیج دانشجویی سپاه کربلا در دانشگاه فرهنگیان شهرستان قائمشهر برگزار شد.

سید امیر سادات کرمی، مسئول سازمان بسیج دانشجویی سپاه کربلا استان مازندران در حاشیه این مراسم با بیان اینکه راهیان نور دانشجویی سال ۱۴۰۱ بیش از دو و نیم برابر سال گذشته محقق شده است،  توضیح داد: در سال گذشته نزدیک به ۱۰۰۰ دانشجو به مناطق عملیاتی دفاع مقدس اعزام شدند و امسال بیش از دو هزار و ۶۰۰ نفر عازم هستند که  ۲۰ درصد آن از دانشگاه فرهنگیان هستند.

سادات کرمی با اشاره به حضور سه برابری دانشجویان در مراسم اعتکاف امسال اضافه کرد: این مراسم نشان داد که حرکت دانشجویان به سمت گرایش‌های دینی بیشتر از قبل شده است. حضور پررنگ و جمعیت سه برابری استقبال کننده راهیان نور نشان دهنده آن است که خیزش جدید از ارزشمداری و دینمداری را در سال جدید تحصیلی پررنگ‌تر شاهد هستیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha