• سه‌شنبه / ۲ اسفند ۱۴۰۱ / ۰۸:۴۳
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1401120200911
  • خبرنگار : 50294

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان:

صدور نخستین مجوز برگزاری دوره گردشگری غذا در کردستان

صدور نخستین مجوز برگزاری دوره گردشگری غذا در کردستان

ایسنا/کردستان سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان از صدور نخستین مجوز برگزاری دوره آموزشی گردشگری غذا در استان خبر داد.

منصور مهرزاد در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: امروزه برای توسعه و رونق گردشگری در استان باید بر روی تقویت و توسعه انواع گردشگری برنامه‌ریزی کرد.

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان عنوان کرد: کردستان از تنوع غذایی بسیار زیادی برخوردار است که با برنامه‌ریزی در این حوزه می‌توان گردشگری غذایی را در استان توسعه داد.

وی عنوان کرد: در این راستا دوره‌هایی مرتبط با گردشگری خوراک توسط موسسه آموزشی کابان و زیر نظر این اداره‌کل برگزار خواهد شد.

مهرزاد افزود: این دوره‌ها بەصورت کوتاه مدت و با هدف ارتقاء سطح علمی شهروندان در خصوص گردشگری غذایی، پیشینه آشپزی ویژه منطقه، بهداشت مواد غذایی و آشنایی با خدمات پذیرایی و سرویس غذا برگزار می‌‎شود.

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان یادآور شد: امید است با بهره‌گیری از این ظرفیت بتوانیم بیش از پیش در رونق اقتصاد جوامع محلی و توسعه گردشگری استان موثر باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha