سید عباس طباطبایی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: طبق استانداردهای کشوری، برای جمعیت ۱۰۰ هزار نفری بین ۱۲ تا ۱۶ کتابخانه باید وجود داشته باشد در حالی که مشکین دشت تنها یک کتابخانه دارد.
وی با بیان اینکه قرار است به زودی کلنگ دومین کتابخانه خیرساز مشکین دشت بعد از ۲۶ سال به زمین زده شود، توضیح داد: قرار است کتابخانه شهرک بعثت به عنوان دومین کتابخانه این شهر پس از ۲۶ سال احداث شود.
رئیس اداره کتابخانههای عمومی فردیس با اشاره به وضعیت اولین کتابخانه مشکین دشت گفت: کتابخانه خیرساز مرحوم ذبیحی در ابراهیمآباد مشکین دشت نیز پیشرفت فیزیکی مناسبی دارد و در صورتیکه خیّر مربوطه طبق وعده یک فضای ۱۵۰ متری دیگر برای کتابخانه ایجاد کند، دومین کتابخانه کودک شهرستان فردیس راهاندازی میشود.
وی با بیان اینکه توسعه و پیشرفت جامعه بدون نهادینه کردن فرهنگ مطالعه امکانپذیر نیست، اظهار کرد: ترویج فرهنگ کتابخوانی باید از زمان کودکی آغاز شود که آموزشوپرورش بهویژه مسئولان مهدهای کودک نقش مؤثری درزمینه ایجاد انگیزه و جریان سازی مطالعه دارند.
طباطبایی توضیح داد: بدون شک رشد و توسعه همه جانبه کشورها از دل مطالعه میگذرد و با نگاه اجمالی میتوان دریافت در جوامعی که کتاب جایگاه ویژهای دارد وضعیت فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و حتی اقتصادی مردم بهتر از سایر کشور هایی است که سرانه مطالعه پایینی دارند.
این مسئول گفت: بدیهی است در مسیر کتابخوان کردن مردم کتابخانهها به عنوان پاتوقهای فرهنگی میتوانند نقش تاثیرگذاری داشته باشند.
رییس کتابخانههای عمومی فردیس ابراز کرد: کتاب داستان با مراجعه به کتابخانهها میتوانند به راحتی به منابع متنوع و به روز دسترسی داشته باشند و بدون پرداخت هزینه هفتهای چند کتاب مطالعه کنند.
وی اظهار کرد: ما به عنوان مسئولین وظیفه داریم در ایجاد زیرساختهای مطالعه از جمله ساخت کتابخانه در مناطق مختلف استان اقدام کنیم تا همه کتاب دوستان بتوانند به راحتی به منابع مطالعه دسترسی داشته باشند.
وی گفت: بدون شک دستیابی به اهداف پیش بینی شده برای درونی کردن فرهنگ مطالعه در جامعه بدون همکاری کتابداران و دیگر مسئولان استان ممکن نیست.
انتهای پیام
نظرات