به گزارش ایسنا، اصغر باقرزاده در گردهمایی روسای ادارات داخلی و معاونان پرورشی نواحی شهر اصفهان اظهار کرد: یکی از اقدامات مهمی که در معاونت پرورشی و فرهنگی در دولت سیزدهم رخ داده است، جلوگیری از صدور بخشنامههای پی در پی خواهد بود تا مدیران و معاونان پرورشی بتوانند با تمرکز ویژه به کارتربیت بپردازند چرا که معتقدیم کار تربیت بخشنامهای نیست و نیاز به خلاقیت دارد.
باقرزاده تصریح کرد: مشارکت فعال دانشآموزان باید به حد اعلا برسد به نحوی که حتی طراحی فعالیتهای پرورشی دانشآموزان و ارزیابی و نظارت نیز توسط خود دانشآموز رخ دهد تا هویتبخشی به دانشآموزان بیشتر شود.
کمبود نیروی پرورشی/دریافت مجوز برای حل این مشکل
معاون پرورشی و فرهنگی ادامه داد: در حوزه پرورشی کمبود نیرو داریم، اما مجوزهایی برای حل این مشکل گرفتهایم که به استانها ابلاغ خواهد شد، زیرا باید بهترین نیروها برای حوزه پرورشی جذب شوند.
وی افزود: یقینا آموزش و پرورش و یا حوزه پرورشی به تنهایی نمیتواند امر تربیت را انجام دهد و سایر بخشها مانند خانواده، جامعه و سایر دستگاهها و رسانهها باید نقش خود را انجام دهند و سیاست ما نیز در این زمینه انسجام بخشی است.
باقرزاده ادامه داد: طرح «هیس طوری» اقدام مثبتی است که دانشآموزان پس از مطالعه ۱۵ جلد کتاب ۱۰۰ صفحهای به روحیهای با هویت ملی بالا و استکبارستیز خواهند رسید که تاکنون۱۳۰ هزار نفر در این طرح شرکت کردهاند.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزشوپرورش، معاون پرورشی و فرهنگی بیان کرد: بودجه پرورشی در سال ۱۴۰۱، مبلغ ۳۶۰ میلیارد تومان بوده است که با تلاشهای گسترده این مبلغ در سال جدید به۴۴۰ میلیارد تومان رسیده است که در سال های آینده باید افزایش پیدا کند.
انتهای پیام
نظرات