• یکشنبه / ۲ دی ۱۴۰۳ / ۱۰:۱۳
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 1403100200896
  • منبع : وزارت آموزش و پرورش

وزیر آموزش و پرورش خبر داد

ایجاد کارگروه آسیب‌شناسی و تقویت آزمون‌های «تیمز» و «پرلز»

ایجاد کارگروه آسیب‌شناسی و تقویت آزمون‌های «تیمز» و «پرلز»

وزیر آموزش و پرورش از ایجاد کارگروه بررسی، آسیب شناسی و تقویت آزمون‌های تیمز و پرلز خبرداد.

به گزارش ایسنا، علیرضا کاظمی در سی‌ و سومین جلسه شورای معاونان با توجه به اهمیت مسابقات جهانی «تیمز» و «پرلز» گفت: یکی از راه‌های قضاوت و بررسی سطح  کیفیت آموزش و پرورش، آزمون‌های تیمز و پرلز هست؛ بنابراین ضرورت دارد تا کارگروهی در این زمینه تشکیل و نقشه راهی در این باره تدوین شود. افزایش کیفیت سواد در مقطع ابتدایی یکی از برنامه‌ها و اولویت‌های معاونت‌های مربوط باشد.

وی درباره تعدد بخشنامه‌های ارسالی به ادارات و مدارس ادامه داد: با توجه به تجربیات زیسته خودم، مستندسازی بخشنامه‌ها گاهی بسیار سخت و زمان‌براست. بنابراین ضروری است این مهم مورد تحلیل و ارزیابی قرار بگیرد تا با بررسی آن به نتیجه واحد جهت ساماندهی بخشنامه‌ها برسیم.

کاظمی به اقدام دیگر در خصوص ساماندهی بخشنامه‌ها اشاره کرد و افزود: می‌توان بخشنامه‌های ثابت و بخشنامه‌های مرتبط با احکام برنامه هفتم معاونت‌ها را در کتابچه‌ای، تدوین و برای سال آتی ارسال کرد.

وی ادامه داد: برخی از بخشنامه‌ها که جنبه اطلاع رسانی دارند قابل حذف هستند. بخشی دیگر از بخشنامه‌ها موردی هستند و با توجه به اقتضائات؛ نیازمند ارسال فوری و پیگیری هستند زیرا بار حقوقی و برخی بار مالی دارند.

وی افزود: کمیته مستندسازی بخشنامه‌ها نیازمند بازبینی فرایند مستندسازی است.

کاظمی با تاکید بر ضرورت ایحاد درک مشترکی از برنامه‌های وزارتخانه بیان کرد: باید برنامه معاونت‌ها و سازمان مربوطه به سرعت ارائه شود تا با هم‌افزایی، کار در مسیر اصلی و درست پیش رود. هر سازمان باید نظام مسائل را احصا کرده و با اولویت بندی؛ برنامه‌ها و سیاست‌های خود را اعلام کند.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، وزیر آموزش و پرورش با اشاره به ولادت حضرت فاطمه و جایگاه زنان گفت: وقتی سیره حضرت فاطمه را مرور می‌کنیم می‌بینم که در همه زمینه، این بانوی بزرگ بی‌بدیل و بی‌مانند بودند. یکی از ویژگی‌های ایشان انفاق است. در دفاع از حق با ایراد خطبه‌ها و نطق‌ها نام‌آور بودند. حضرت فاطمه (س)،  الگوی تمام عیار یک زن در نظام هستی است .

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha