به گزارش ایسنا، اصغر باقرزاده در ارتباط تلفنی با برنامه رادیویی «سلام سردار» درباره برنامههای این معاونت پیرامون ترویج فرهنگ مقاومت و مکتب سلیمانی در بین دانش آموزان اظهار کرد: ما معمولا موفقیتها، رشادتها، بزرگیهای افراد را میبینیم و علاقهمند میشویم. افراد دیگر را نیز به دست یافتن به این موضوعات رهنمون کنیم، اما نکتهای که شاید کمتر به آن توجه میشود این است که ما باید ابتدا که کِشتها و داشتهایی داشته باشیم تا برداشتهایی نیز اتفاق بیافتد.
وی افزود: در فرایندی که یک فرد مراحل زندگی خود را به نحوی پیش میبرد که به قلهها برسد نیازمند وقت گذاریها و رسیدگیهایی است.
باقرزاده با تاکید براینکه تربیت یک فرایند است و باید برای این فرایند برنامهریزی شود، با اشاره به منش و شخصیت شهید سلیمانی ادامه داد: سردار سلیمانی در تربیت نفس خود، رعایت حقوق الهی و مردم و در توجه و توسل به اهل بیت زحمت بسیار کشیده است لذا اگر افراد بر روی این چند کار اساسی سرمایه گذاری کند نتیجه آن شگرف خواهد شد؛ آنچه ما در سردار سلیمانی و امثال این بزرگوار میبینیم.
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: باید موقعیتهایی را به وجود آورد تا بچهها از آنان برای خودسازی خود استفاده کنند؛ یکی از این موقعیتها برگزاری سفرهای تربیتی یک روزه و چندروزه است.
وی اضافه کرد: اکنون بعد از کرونا که ۸۰۰ روز بچهها را خانه نشین کرد اردوهای راهیان نور، راهیان پیشرفت و سفرهای یک روزه را برگزار میکنیم تا بچهها با حضور در این اردوها یک ویژگی را در خود تقویت کنند.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزشوپرورش، باقرزاده عنوان کرد: اکنون موقعیتهای خودسازی از بچهها سلب میشود، فراهم کردن همه مقدمات زندگی، دور کردن فرد از مرحله خودسازی است. باید فرصتها و موقعیتها را برای بچههای خود فراهم کنیم شاید بعضی اوقات کمتوجهی ما به مسایل مادی بچهها، آنان را در موقعیتی قرار دهد که به فکر فرو روند. پس باید بتوان آنان را در موقعیتهای تربیتی قرار داد.
انتهای پیام
نظرات