• دوشنبه / ۲۶ دی ۱۴۰۱ / ۱۵:۴۲
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 1401102617990
  • منبع : وزارت علوم و تحقیقات

آخرین مهلت ارسال مقاله به کنفرانس گردشگری بیابان لوت

آخرین مهلت ارسال مقاله به کنفرانس گردشگری بیابان لوت

به همت دانشگاه شهید باهنر کرمان سومین کنفرانس گردشگری بیابان لوت (فرصت‌های محلی و بین‌المللی) در ۱۳ و ۱۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، سومین کنفرانس گردشگری بیابان لوت (فرصت‌های محلی و بین‌المللی) در ۱۳ و ۱۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲، ضمن معرفی قابلیت‌ها و توانمندی‌های بیابان لوت در زمینه گردشگری و انرژی‌های تجدیدپذیر، به دنبال هم‌افزایی دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی، دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی فعال در حوزه گردشگری است تا زمینه هرچه بیشتر رونق اقتصادی و توانمندسازی جوامع محلی را در این منطقه فراهم کند.

دبیرخانه سومین کنفرانس ضمن دعوت از سازمان‌ها و ارگان‌های دست‌اندرکار در حوزه گردشگری جهت برگزاری هرچه بهتر این کنفرانس، آماده دریافت مقالات علمی و ایده‌های پژوهشگران و صاحبان اندیشه از سراسر جهان در راستای توسعه گردشگریِ بیابان لوت به عنوان نخستین اثر طبیعی ثبت شده کشور در میراث جهانی است.

به نقل از وزارت علوم، محورهای این کنفرانس به شرح ذیل است و محققان تا ۱۵ اسفند ماه برای ارسال اصل مقاله فرصت دارند. برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در همایش به نشانی https://lut3conf.uk.ac.ir/ مراجعه شود.  

الف) فناوری‌­ها و ظرفیت‌های نوین در توسعه گردشگری بیابان لوت

ب) زمین‌بوم‌های اجتماعی و توسعه گردشگری در بیابان لوت

پ) توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در بیابان لوت

ت) اقتصاد گردشگری و بوم­گردی در بیابان لوت

ث) طبیعت‌­گردی، اکوتوریسم و اقلیم­ معماری در بیابان لوت

ج) کاستی‌ها، موانع و چالش­‌ها در مسیر توسعه گردشگری بیابان لوت

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha