به گزارش ایسنا، مسعود علیزاده از مدیران این شرکت دانشبنیان، زیرساختهای مرتبط با حمل و نقل را یکی از بنیانهای مهم پیشرفت و رشد و توسعه کشور دانست و گفت: بر این اساس ما در این شرکت مجموعهای از قیرهای هوشمند را تولید کردیم.
وی ادامه داد: خرابی جادهها و وجود آسیبهای طولانیمدت بر سطح آن به غیر از هزینههای سنگین، تصادفات و کشته و زخمیهای زیادی ناشی از تصادفات جادهای را در پی دارد، از این رو ما نسل جدید قیرهای هوشمند به روش پلیمریزاسیون را به تولید رساندیم که میتواند بسیاری از مشکلات قیرهای پیشین را مرتفع کند.
علیزاده خاطر نشان کرد: یکی از ویژگیهای مهم این آسفالتها، خاصیت خودترمیمشوندگی آنها است؛ چرا که این آسفالتهای تولیدشده دارای حافظه شکلی است و از این طریق قادر است پس از تغییر حالت و خرابی احتمالی، به حالت اولیه خود بازگردد.
این محقق اضافه کرد: یکی دیگر از خصوصیات این محصول دانشبنیان، عمق و دوام بیشتر آنها است، همچنین در برابر یخزدگی مقاومت بیشتری دارد و از لغزندگی کمتری برخوردار است. مجموعه این ویژگیها باعث شده است که سطح تصادفات در این نوع آسفالتها کاهش یابد.
به نقل از مرکز اطلاعرسانی معاونت علمی ریاستجمهوری، به گفته وی این محصول در حدود ۱۰۰ هزار تن در شهر مشهد و دیگر شهرهای خراسان، اجرا شده است.
وی تاکید کرد: آسفالتهایی که با استفاده از پلیمرهای خارجی تولید شدهاند، معمولاً ۲۵۰ درصد از نمونه مشابه آسفالتهای معمولی گرانتر هستند، در حالی که قیمت آسفالت هوشمند و پلیمری ما تنها ۱۵ درصد از آسفالت معمولی بالاتر است.
انتهای پیام
نظرات