به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا زالی در نشستی که با محوریت توسعه و بسط حمایت از فرهنگ ایثارگری و شهادت در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، با حضور اعضای هیئت رییسه و دکتر بهمن خطیبی مشاور استاندار در امور ایثارگران برگزار شد، اظهار کرد: این جلسه زمینهساز ارتقای فرهنگ ایثار و از خودگذشتگی در مجموعه دانشگاه و حوزه سلامت خواهد بود.
وی از جذب، بهکارگیری و تسهیل فرآیند گزینش و استخدامی خانوادههای شاهد و ایثارگر در دانشگاه خبر داد و افزود: دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در حوزه جذب اساتید و اعضای هیئت علمی نیز با حداکثر ظرفیت و توان اجرایی فعالیت دارد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی همچنین از کسب رتبههای برتر ملی و دانشگاهی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه خبرداد و تاکید کرد: حمایت از دانشجویان شاهد و ایثارگر در دستورکار هیئت رییسه دانشگاه است.
طراحی نظام مبتنی بر منتورشیپی دانشجویان شاهد و ایثارگر توسط معاونت دانشجویی فرهنگی بخش دیگری از سخنان دکتر زالی را به خود اختصاص داد.
وی با اشاره به برگزاری اولین المپیاد ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر در دانشگاه، کسب رتبههای برتر توسط این دانشجویان پرتلاش را نشان از تلاش و توانمندی بالای این دانشجویان دانست.
مشارکت بیشتر بیمهها در تامین هزینههای درمان و ارایه خدمات باکیفتتر به اعضای خانوادههای شاهد و ایثارگر از دیگر مواردی بود که دکتر زالی بر ضرورت توجه به آن تاکید کرد.
وی از بالاترین رشد انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر از مبادی قانونی و همچنین تدوین تفاهمنامهای در قالب توجه به ابعاد مختلف درمانی خانوادههای معزز شهدا و ایثارگر در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی خبر داد.
تقویت روحیه ایثارگری؛ راهکاری موثر برای عبور از بحرانها
بهمن خطیبی مشاور استاندار در امور شاهد و ایثارگر نیز در این جلسه، دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی را یکی از پیشروترین مراکز علمی کشور در حوزه خدمترسانی و بکارگیری اعضای خانوادههای شاهد و ایثارگر عنوان کرد و استمرار و ارایه خدمات به شاغلین در ادارات با هدف ترویج فرهنگ ایثار و از خودگذشتگی را خواستار شد.
وی با بیان اینکه شهید سلیمانی به عنوان الگوی ایثار و شهادت، مکتب جدیدی از ایثارگری در دنیا خلق کرد، گفت: تقویت روحیه ایثارگری در کشور راهکار موثری برای ارتقای جایگاه کشور و عبور از بحرانهاست.
مشاور استاندار تهران در امور شاهد و ایثارگر از تلاشهای مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با هدف ارایه خدمات باکیفیت به اساتید، کارکنان و دانشجویان عضو خانواده شاهد وایثارگر در دانشگاه قدردانی کرد.
وی با اشاره به بندهای دوازدهگانه سیاستهای راهبردی ابلاغ شده از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، ضرورت توجه و اجرای بیکم و کاست این مهم را ضروری عنوان کرد.
خطیبی با بیان اینکه ایثارگری مدافعان حوزه سلامت در بحران کرونا قابل چشمپوشی نیست، روحیه ایثار و از خودگذشتگی کادر درمان و مردم را برای مقابله با این بحران عالم گیر ستودنی توصیف کرد.
مشاور استاندار تهران در امور شاهد و ایثارگر با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی بدون روحیه شهادت و ایثارگری نمیتوانست بر دسیسهها و نیرنگهای دشمنان داخلی و خارجی فائق آید، توجه و رسیدگی به مطالبات خانوادههای شهدا و ایثارگران را خواستار شد.
همچنین، دکتر حسن پیری مشاور رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در امور شاهد و ایثارگران و مدیر حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز در این جلسه گزارشی از عملکرد شش ماهه اول سال ۱۴۰۱امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ارایه داد و اظهار کرد: دفتر امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با نظارت مستقیم رییس دانشگاه و مشاوران در امور شاهد و ایثارگر در راستای اشاعه فرهنگ ایثار و شهادت و خدمات رسانی به ایثارگران در زمینه های گوناگون مالی، اداری، فرهنگی و در راستای دیدار از خانواده های معزز شهدا و ایثارگران و برگزاری مراسم تکریم از ایشان در شش ماهه اول سال ۱۴۰۱ اقدامات مبسوطی انجام داده است.
پاسخگویی مناسب به ایثارگران بهصورت مراجعه حضوری و غیر حضوری(در زمان شیوع کرونا با استفاده از فضای مجازی وایمیل و تماس تلفنی)، تکمیل بانک اطلاعاتی ایثارگران، پیگیری کلیه بخشنامههای امور ایثارگران تصویب شده درسال ۱۴۰۰ خصوصا تبدیل وضعیت ایثارگران معزز شرکتی و قرار دادی، پاسخگویی و راهنمایی کارکنان شرکتی و قراردادی در خصوص تبدیل وضعیت استخدامی، پاسخگویی به کلیه مکاتبات ارسالی از دفتر امور ایثارگران وزارت بهداشت، بنیاد شهید و امور ایثارگران و استانداری، معرفی ایثارگران برای مشاوره و امور اداری و استخدامی و فرهنگی و مشاوره روزانه ایثارگران دانشگاه به صورت حضوری و در ایام شیوع کرونا به طور مداوم از فضای مجازی با هدف مشاهده درخواستها بخشی از گزارش دکتر پیری را به خود اختصاص داد.
ارایه خدمات رایگان درمانی به ایثارگران شاغل و بازنشسته
مشاور رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی ادامه داد: مکاتبه و پیگیری امور رفاهی و پیگیری امور درمانی مراجعان ایثارگر شاغل و بازنشسته در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه و همچنین ارایه خدمات رایگان درمانی به این افراد درحداقل زمان ممکن و با بالاترین کیفیت انجام شده است.
معرفی جانبازان و خانوادههای محترمشان به دانشکده دندانپزشکی و مرکز دندانپزشکی بهفر برای انجام رایگان خدمات عمومی و ۵۰ درصد تخفیف خدمات تخصصی دندانپزشکی از دیگر خدمات دانشگاه به خانوادههای ایثارگران و شاهد است که دکتر پیری به آن اشاره کرد.
وی از انجام مکاتبات و پیگیری تبدیل وضعیت ایثارگران عضو هیئت علمی دانشگاه با توجه به ماده ۹۰ قانون پنجساله ششم توسعه و با توجه به مصوبه اخیر مجلس خبرداد و افزود: از دیگر اقدامات دانشگاه در این حوزه میتوان به برگزاری جلسات هماهنگی رییس دانشگاه با مشاور امور ایثارگران با هدف برگزاری مراسم تجلیل وتکریم ایثارگران شاغل و بازنشسته، معرفی ایثارگران دانشگاه وخانوادههای ایشان به مدیریت تربیت بدنی دانشگاه برای استفاده از مجموعه ورزشی شهید احدی، دیدار حضوری رییس دانشگاه با خانوادههای معظم شهدا و ایثارگران و جمع آوری اطلاعات شهدای سلامت اشاره کرد.
دکتر پیری در ادامه این جلسه به اقدامات دانشگاه نیز در زمینه حفظ آثار ویادمان شهدای دفاع مقدس وسلامت اشاره کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، وی در پایان با اشاره به فعالیت دو هزارو ۶۷۳ ایثارگر شاغل در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی اظهار کرد: ایثارگران شاغل در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شامل آزادهها، جانبازان بدون احتساب درصد جانبازی، جانبازان بالای ۷۰ درصد، پدرو مادر شهید، شهدای کارمند، شهدای دانشجو، شهدای سلامت، همسرشهید، فرزند شهید، فرزند آزاده، همسر جانباز ۵۰ درصد به بالا، خواهر و برادر شهید، همسر جانباز زیر ۵۰ درصد، رزمنده، فرزند جانباز و فرزندان رزمندگان میشوند.
انتهای پیام
نظرات