سیدعلیرضا موسوی نژاد، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی، امروز پنجشنبه یکم دی در آیین تجلیل از پژوهشگران کشوری و استانی اظهار کرد: پژوهش فعالیتی منسجم برای رسیدن به شناختی روشن است که منجر به گسترش مرزهای علم و دانش و گشودن افقهای درخشان میشود.
به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه تقویت و گسترش فرهنگ پژوهش و پژوهشگری دانشبنیان در نظام تعلیم و تربیت یک اصل مهم است که باید به آن توجه کرد، افزود: پژوهش مانند فرآیندی برای تولید و بستر مناسبی برای اشتغال و تولید است لذا در دنیای امروز به معنای تبدیل علم به ثروت به کار رفته و هر کشوری که این زیرساخت مهم را ایجاد کند به موفقیت میرسد.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی بیان کرد: دانشآموزان باید با مسالهسازی، ایدهپردازی، تحقیق و پژوهش در مباحث و مسائل مختلف، به راهحل مطلوب و دقیق برسند و مهارت لازم را پیدا کنند چراکه یکی از مهمترین ماموریتهای آموزش و پرورش نهادینه کردن فرهنگ تحقیق و پژوهش در مدارس و تحول در روش تدریس معلمان است که با رویکرد اجرای آموزشهای پژوهشمحور و کاربردی در کلاس درس باید دنبال شود.
موسوینژاد با اشاره به برگزیده شدن ۳۸ پژوهش در حوزه دانشآموزی، معلمان و پژوهشسراها، ادامه داد: از این تعداد سه طرح دانشآموزی رتبه کشوری داشتهاند که در زمینه پژوهش داستان گویی، طراحی و ساخت دنیای نور و طرح تبدیل بیابانها به زمین کشاورزی حاصلخیز با استفاده از نانورس مایع است.
وی با اشاره به اینکه دو نفر از معلمان خراسان جنوبی با طرحهای اقدامپژوهی برگزیده کشوری شدهاند، یادآور شد: یک نفر از معلمان خراسان جنوبی نیز در بخش پژوهشسرای برتر، رتبه کشوری کسب کرده است.
انتهای پیام
نظرات