حجت الاسلام شمس الله جلیلیان، امروز (اول دی) در اجتماع بزرگ یاوران ولایت در راستای جهاد تبیین، با اشاره به کم کاریها در حوزه فرهنگی کشور طی سالهای اخیر، اظهارکرد: شاید یکی از دلایلی که حوادث تلخ و اغتشاشات اخیر را در کشور شکل داد، کوتاهی ما در توجه به دستورات و تاکیدات مقام معظم رهبری در حوزه فرهنگی، جهاد تبیین و امر به معروف و نهی از منکر بوده است.
وی ادامه داد: متاسفانه طی این سالها، عناصری که در حوزه فرهنگی فعالیت میکنند، چندان در حوزه جهاد تبیین تاثیر گذار نبودهاند.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه نبی اکرم(ص) کرمانشاه با بیان اینکه دشمن با تمام وجود به دنبال از بین بردن هویت انقلاب اسلامی است، افزود: هویت انقلاب ما پرچم امام حسین(ع)، حفظ ضروریات دین مانندحجات و ... است که دشمن میخواهد آن را نابود کند.
وی ادامه داد: نباید بگذاریم دشمن از انقلاب هویتزدایی کند، کاری کند امام(ره) را فراموش کنیم و جاهلیت مدرن و سبک زندگی غربی را در زندگی ما رواج دهد.
جلیلیان با تاکید براینکه نباید اجازه تاثیرگذاری جنگ روانی دشمن در کشور را بدهیم، گفت: باید از سرمایه ایمان مردم برای تولید عمل صالح استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه دشمن به دنبال ایجاد یاس و ناامیدی در بین مردم است، گفت: آنها تلاش می کنند تا با ایجاد شبهه در میان مردم و جوانان، آنها را از انقلاب و ادامه آن ناامید کنند که نباید اجازه دهیم این اتفاق بیافتد. هرچند که می دانیم گرفتاری و مشکلات هم هست، اما علیرغم همه توطئههای دشمن در حال حاضر به جایی رسیدهایم که حرفهای زیادی را برای گفتن داریم.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه نبی اکرم(ص) کرمانشاه ادامه داد: زمانی که مقام معظم رهبری روی جهاد تبیین تاکید میکنند، برای این است که به دشمن اجازه ندهیم مردم ما را دچار یاس و ناامیدی کند.
وی با تاکید براینکه در عرصههای فرهنگی کم کار شده، گفت: البته برخی دولت های قبل هم در این رابطه مقصر هستند، بگونهای که حتی اجازه نمی دادند که یک طلبه وارد مدرسه شود و نماز جماعت در مدارس برپا شود، اما اکنون شرایط بهتر شده است.
جلیلیان ادامه داد: در این راستا، باید در جنگ رسانهای که دشمن علیه ما و برای وارونه کردن حقایق انجام میدهد، جهاد تبیین را به مانند دوران دفاع مقدس در دستور کار قرار دهیم و در این راه عزمی جزم داشته باشیم.
وی اولویت شناسی، ایمان به درستی راه، صداقت، روایت صحیح، اقناع سازی، مستند بودن، هنرمندانه کار کردن و ... را از لوازم جهاد تبیین برشمرد.
در ادامه این مراسم، معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه نیز به اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پروش طی یکسال اخیر اشاره کرد و گفت: طی چهل سال گذشته آموزش و پرورش ما بر مبنای آموزش و پرورش غرب بوده است، بگونه ای که در آن روی آموزش تاکید می شود تا یادگیری، یعنی این سیستم معلم محور است و معلم دانش خود را به دانش آموزان منتقل می کند و دانش آموزان هم تنها در حد دانش معلم خود یاد میگیرند و خلاقیت و استعدادهای آنها شکوفا نمیشود.
احمد شایسته تصریح کرد: در مقابل، آموزش و پرورش نوین را داریم که در آن یادگیری ملاک است که در آن دانش آموز کاشف علم میشود و معلم راهبر او خواهد بود.
وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری طی سالهای گذشته همواره خواستار اجرای سند تحول بنیادین برای تربیت چند بعدی دانش آموزان در آموزش و پرورش بوده است، گفت: متاسفانه طی دولت گذشته این سند ملاک و معیار قرار نگرفت و به دنبال اجرای سند 2030 در مدارس بودند که نتیجه آن هم این میشد که با دست خودمان برای دشمن سرباز تربیت می کردیم.
معاون آموزش و پرورش استان اضافه کرد: خوشبختانه این سند در حال حاضر در حال اجرا شدن است و تلاش می کنیم تا دانش آموزانی خلاق و با استعداد پرورش دهیم.
وی در ادامه از حضور دانش آموزان در فضای مجازی طی چندسال اخیر هم به عنوان یک مشکل یاد کرد و گفت: طی دو سال و نیم کرونا که مدارس تعطیل شد، فضای مجازی بی در و پیکری در اختیار دانش آموزان بود و دشمن هم این فضا را به محیط یادگیری برای فرزندانمان تبدیل کرد تا هر مطلبی که بخواهد به آنها یاد دهد.
انتهای پیام
نظرات