• چهارشنبه / ۳۰ آذر ۱۴۰۱ / ۱۳:۲۴
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1401093020656
  • خبرنگار : 50026

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی مطرح کرد:

قول مساعد معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور برای رسیدگی به مطالبات دختران

قول مساعد معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور برای رسیدگی به مطالبات دختران

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه بانوان استان، می‌توانند الگویی برای بانوان سطح کشور باشند، گفت: یکی از مطالبات جدی دختران استان از معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور بحث زیرساخت‌های ورزشی و امکانات ورزشی بانوان بود که قول مساعد ایشان را به همراه داشت.

فرشته اسدزاده، امروز چهارشنبه ۳۰ آذر در گفتگویی رسانه‌ای اظهار کرد: همه ما واقفیم و همانطور که خانم دکتر خزعلی بارها در این سفر اشاره کردند بانوان خراسان جنوبی می توانند الگویی برای بانوان سطح کشور باشند. 

به گزارش ایسنا، وی تصریح کرد: به جهت بهره برداری از توانمندی و ظرفیت های بالقوه بانوان به ویژه در حوزه کارآفرینی و بطور خاص در صنایع دستی، برنامه ریزی ویژه انجام گرفته و خیلی از دستگاه های اجرایی از جمله اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، اداره کل فنی و حرفه‌ای در اجرای این برنامه‌ها همراه ما هستند. 

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری به شکوه حضور مردم در مراسم استقبال از رئیس جمهور اشاره کرد و گفت: رسانه استانی بهترین فرصت  برای ابراز تشکر و تقدیر از حضور خانواده‌ها به ویژه بانوان و یکایک مردم استان است که مثل همیشه با حضور مهربانانه در میزبانی و استقبال از رئیس جمهور و هیئت همراه خوش درخشیدند. 

اسدزاده افزود: لازم می دانم از بانوان در شهرها و روستاها علی الخصوص دختران دانش آموز که در میزبانی از معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور انصافاً نمایش بسیار زیبایی از توانایی‌ها، ظرفیت‌های علمی و هنری و ورزشی خود را ارائه دادند، تشکر کنم.

وی با اشاره به استقبال بانوان و صحنه‌های عاطفی که در شهرستان نهبندان رقم خورد، بیان کرد: این حضور و تجلی نشان از درک مردم استان دارد که می دانند حضور رئیس جمهور چقد برای استان و شهرستان ارزشمند است. 

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری بیان کرد: در نشستی که با بانوان استان در حضور انسیه خزعلی داشتیم عمده مباحث مطرح شده بانوان ما نیازهای درمانی و زیرساخت های بهداشتی و توجه به بحث نشاط و سلامت بانوان بود که با توجه به اینکه در این سفر همزمان میزبان خانم دکتر کاظمی پور معاون توسعه ورزش بانوان نیز بودیم، قول‌های مساعدی گرفته شد که امیدواریم در آینده نزدیک عینیت آن را در استان ببینیم. 

وی در مورد شیوه اختصاص اعتبارات نیز گفت: توسعه خراسان جنوبی قسمتی از توسعه ملی است و ما نباید از ریل گذاری از مسیر توسعه کشور که اتفاق می افتد منحرف شویم. 

اسدزاده با تأکید بر این که توسعه کشور باید مبتنی بر سند آمایش سرزمین باشد  تا نسل‌های آینده که بعد از ما قرار است این راه را ادامه دهند یک جهت و افق داشته باشند، تصریح کرد: ما هم در دفتر امور بانوان سند آمایش سرزمین را مدنظر داریم.

به گفته وی؛ در بند هفتم راهبردها و سیاست‌های سرزمینی به ارتقاء سلامت و مهارت، انگیزش سرمایه انسانی و جوانی جمعیت اشاره شده و ما در این سفر تلاش کردیم این مبحث دیده شود مخصوصاً در بحث پویایی انسانی و جوانی جمعیت مبحث سلامت بانوان بسیار مهم بود که مورد تأکید انسیه خزعلی بود.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری با اشاره به این که در اسناد بالادستی به حفظ و جذب جمعیت در روستاها با تأکید بر ارتقاء و پویایی و ماهیت تولید محور کردن روستاها اشاره شده، خاطرنشان کرد:  باتوجه به اینکه روستایییان ما مرزبانان شرق کشور هستند، لذا آن چه برای عشایر و بانوان روستایی در شهرستان‌های مرزی رقم می‌خورد، نباید جدا از بحث‌های ملی باشد.  

اسدزاده تصریح کرد: نگهداشت بانوان در روستا و ارتقاء سطح آرامش و آسایش خانواده‌های روستایی و برگشت بعضی از عزیزان که برای اشتغال‌های ناپایدار به شهرها مهاجرت کرده‌اند، خیال ما را از امنیت مناطق مرزی راحت می کند و این موضوع در بند شانزدهم سیاست های آمایش سرزمینی دیده شده است.

به گفته وی؛ تولید محور کردن روستاها ما را به این سمت می برد که توانمندی ها و ظرفیت های داخل روستا را شناسایی کنیم. 

وی با اشاره به دستاوردهای سفر، تصریح کرد: با توجه به وضعیت متشنجی که بعضی از غافلان و ناآگاهان در سراسر کشور ایجاد کرده‌اند و آن را به گوشه گوشه ایران تعمیم می‌دهند و ادعا می‌کردند که ایرانی‌ها نمی‌خواهند همراه دولت و نظام باشند، خدا را شاکریم که مردم با حضور و استقبال گرم خود اعلام کردند که  عاشقانه پای نظام هستند.

اسدزاده به اهم مصوبات سفر معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور اشاره و بیان کرد: مهم‌ترین عناوین مطالبات ما که بصورت خاص در این سفر اشاره شده توسعه بازارچه‌های صنایع دستی در سطح شهرستان‌ها، بازارچه‌های عفاف و حجاب، تأمین پزشک متخصص زنان و توسعه زیرساخت‌های بهداشتی ویژه بانوان و همچنین ساخت مجتمع‌های فرهنگی، تفریحی آموزشی بانوان (پارک‌های بانوان) بود تا احساس آرامش و نشاط بیشتری را برای خانواده ها به همراه داشته باشد. 

وی بیان کرد: در بحث کاهش آسیب‌های اجتماعی حوزه زنان نیز امیدواریم از اثرات خوب این سفر در زیرساخت‌های نگهداری و درمان زنان آسیب دیده و مباحث توانمندسازی مواردی را به عینیت برسانیم.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha