به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این دوره با حضور دکتر پرویز استخر ـ دکتری تخصصی مهندسی صنایع غذایی، داود سلیمانی ـ کارشناس ارشد کنترل کیفیت مواد غذایی و میلاد کمالی ـ کارشناس ارشد مهندسی صنایع غذایی در روزهای پنجشنبه اول دی ماه ـ ساعت ۱۵ تا ۱۹ و جمعه دوم دی ماه ـ ساعت ۹ تا ۱۳ برپا میشود.
«شرح وظایف مدیر کنترل کیفیت و تقلبات صنایع غذایی»، «نمونهبرداری و برچسبگذاری مواد غذایی» و «ارزیابی حسی در صنایع غذایی»، مطالبی است که در این دوره تدریس میشود و علاقهمندان برای شرکت در آن و کسب اطلاعات بیشتر به شناسه @food_science_teh پیام دهند.
انتهای پیام
نظرات