• سه‌شنبه / ۲۲ آذر ۱۴۰۱ / ۱۴:۱۲
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1401092214953
  • خبرنگار : 50548

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد:

تلاش می‌شود ارتباط بین دانشگاه‌های فردوسی و بصره تبدیل به شراکت راهبردی شود

تلاش می‌شود ارتباط بین دانشگاه‌های فردوسی و بصره تبدیل به شراکت راهبردی شود

ایسنا/خراسان رضوی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد با بیان اینکه باید بتوانیم با دانشگاه بصره در عراق یک برنامه جدی همکاری و مشارکتی داشته باشیم، گفت: تحقق این خواسته بسته به اقدامات و عمل ما دارد و باید تلاش کنیم ارتباط بین ۲ دانشگاه تبدیل به یک شراکت راهبردی و جدی شود.

دکتر احد ضابط امروز، ۲۲ آذر ماه، در مراسم هفته فرهنگی بین دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه بصره عراق که با حضور اساتید و جمعی از دانشجویان دانشگاه بصره در تالار رودکی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: در سفر هیات رئیسه دانشگاه فردوسی مشهد به دانشگاه بصره در ایام اربعین و توفیق حضور یک روزه در دانشگاه بصره، این اعتقاد در ما تقویت شد که اراده کنیم و بتوانیم با دانشگاه بصره یک برنامه جدی همکاری و مشارکت داشته باشیم.

وی تاکید کرد: تحقق این خواسته بسته به اقدامات و عمل ما دارد. من به این همکاری‌ها بسیار خوش‌بین هستم. اشتراکات فرهنگی، روابط دوستانه ۲ کشور، همسایگی و علاقه ۲ کشور به ائمه اطهار(ع) زمینه‌های بسیار مناسبی برای شکل‌گیری ارتباط نزدیک بین ۲ دانشگاه به شمار می‌رود.

ضابط بیان کرد: امیدواریم برگزاری برنامه هفته فرهنگی بین دانشگاه‌های بصره و فردوسی مشهد سرآغاز خوبی باشد و زمینه‌های لازم برای ارتقاء سطح همکاری‌ها فراهم شود.

برگزاری ۵۴ سمینار از سوی اساتید دانشگاه فردوسی مشهد برای دانشجویان دانشگاه بصره

همچنین دکتر سعد شاهین، رئیس دانشگاه بصره، در ادامه این مراسم از برگزاری هفته فرهنگی طبق تفاهم‌نامه بین ۲ دانشگاه فردوسی مشهد و بصره ابراز خرسندی کرد و گفت: به برکت وجود ائمه معصوم(ع) در عراق، افتخار میزبانی هیات‌های مختلفی از دانشگاه‌های مختلف ایران از جمله دانشگاه فردوسی مشهد را داشته‌ایم و در آنجا تفاهم‌نامه‌ اجرایی هفته فرهنگی بین ۲ طرف امضا شد و اکنون در مرحله عملیاتی آن قرار داریم.

وی با اشاره به محدودیت‌های فعالیت در دوران کرونا ادامه داد: با کمک فضای مجازی در برخی حوزه‌ها روابط‌مان را با دانشگاه فردوسی مشهد ادامه دادیم که حاصل آن برگزاری ۵۴ سمینار از سوی استادان این دانشگاه برای دانشجویان دانشگاه بصره شد که خود گامی مهم در روابط میان استادان و دانشجویان ۲ دانشگاه بوده است.

رئیس دانشگاه بصره ضمن اشاره به تفاهم‌های بسیاری که بین این دانشگاه با دانشگاه‌های مختلف صورت گرفته افزود: افتتاح مرکز آموزش زبان فارسی در دانشگاه بصره موجب شده دانشجویان بسیاری به زبان فارسی علاقمند شوند. همچنین کسانی که مایلند در دانشگاه‌های ایران ادامه تحصیل دهند یا برای مسائل درمانی به ایران سفر کنند، می‌توانند در این مرکز زبان فارسی را بیاموزند.

شاهین با بیان اینکه برای اولین بار است که دانشگاه بصره با این تعداد از افراد در خارج از عراق حضور یافته، ادامه داد: اینکه بتوانیم مرکز آموزش عربی را در دانشگاه فردوسی مشهد افتتاح کنیم تا زمینه حضور و آموزش دانشجویان را فراهم آورد، موجب خوشحالی است.  

وی عنوان کرد: بازدید از دانشکده‌های مختلف دانشگاه فردوسی مشهد و آشنایی با روش‌های تدریس و پژوهش و همچنین چگونگی ارتباط و خدمت‌ به جامعه برای نزدیک کردن دانشگاه بصره به دانشگاه فردوسی مشهد که یک دانشگاه نسل چهارم است، می‌تواند مفید واقع شود.

رئیس دانشگاه بصره با بیان اینکه کشور عراق به جهت اینکه مرکز حکومت بقیه‌الله(عج) است، اهمیت اساسی برای شیعه دارد، اضافه کرد: امیدواریم حضور متقابل هیات رئیسه و اساتید دانشگاه فردوسی مشهد در دانشگاه بصره بتواند در تکامل، رشد افکار و نگرش‌های اساتید و دانشجویان اثرگذار باشد و تفاهم‌نامه‌ها و همکاری‌ها بر پایه یک سامان به حرکت خود ادامه دهد.

در پایان مراسم احد ضابط و سعد شاهین از روسای دانشکده‌های یکدیگر تقدیر کردند.

هفته فرهنگی بین دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه بصره با شعار «علم و فرهنگ، همبستگی ملل» از ۲۱ آذر آغاز شده و تا ۲۴ این ماه نیز ادامه دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha