• سه‌شنبه / ۲۲ آذر ۱۴۰۱ / ۱۱:۰۳
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1401092214698
  • خبرنگار : 50126

مدیر شعب بانک کشاورزی استان خبر داد:

رشد ۱۵۰ درصدی پرداخت تسهیلات به بخش‌ کشاورزی در ایلام

رشد ۱۵۰ درصدی پرداخت تسهیلات به بخش‌ کشاورزی در ایلام

ایسنا/ایلام مدیر شعب بانک کشاورزی ایلام از رشد ۱۵۰ درصدی پرداخت تسهیلات به بخش‌ کشاورزی از ابتدای امسال خبر داد و گفت: در مجموع ۱۳۰ درصد منابع بانک در قالب تسهیلات پرداخت شده است.

«بهزاد عزت‌پناه لطیفی» در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از ابتدای امسال بالغ بر ۱۹ هزار میلیارد ریال تسهیلات به بخش‌های مختلف کشاورزی پرداخت شده که این مبلغ نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۵۰درصد رشد داشته و عددی بی‌سابقه است.

وی در باره جزئیات این پرداختی‌ها، گفت: اواخر سال گذشته و امسال عادلانه‌سازی یارانه‌ها و حذف ارز ترجیحی برای بخش دام و طیور سختی و صعوبت‌هایی را به دنبال داشت و در این راستا بانک کشاورزی پرداخت تسهیلات یارانه‌دار به بهره‌برداران را در اولویت قرار داد تا بهره‌برداران بتوانند خود را از نظر مالی بازسازی کنند.

مدیر شعب بانک کشاورزی ایلام ادامه داد: بر این اساس ۲۵۴۰ فقره تسهیلات معادل ۱۸۰۰ میلیارد تسهیلات پرداخت شد که این تسهیلات  کمک خوبی برای جبران گرانی  نهاده‌های دامی بود.

رشد ۱۵۰ درصدی پرداخت تسهیلات به بخش‌ کشاورزی در ایلام

عزت‌پناه با بیان اینکه  در موضوع بند الف تبصره ۱۸ ۱۹۴ فقره تسهیلات به مبلغ ۱۷۰۰ میلیارد هم از محل سرمایه‌ای و هم از محل سرمایه در گردش پرداخت شده است، تصریح کرد: در بخش تسهیلات حمایتی به سه گروه ازنهادهای حمایتی شامل کمیته امداد، بهزیستی و بنیاد شهید در قالب قرض‌الحسنه از محل تبصره ۱۶ ، ۴۹۱ فقره تسهیلات به مبلغ ۴۷۰ میلیارد  پرداخت شده است.

وی ادامه داد: در بانک کشاورزی استان در زمینه تسهیلات قرض الحسنه ازداوج و فرزندآوری ۱۵۲۶ فقره تسهیلات به مبلغ ۱۲۳۰ میلیارد ریال پرداخت شده است.

مدیر شعب بانک کشاورزی استان ایلام تاکید کرد: امسال تامین گواهی استاندارد به عنوان یک فعالیت راهبردی در سطح وزارت کشاورزی به عنوان یک اولویت اساسی هدف گذاری و در استان  نزدیک ۲۷۰۰میلیارد ریال تسهیلات در قالب شرکت‌های فرآوری بذر پرداخت شد تا کشاورزان بتوانند بذور استاندارد و گواهی شده را فرآوری کنند و در اختیار کشاورزان قرار دهند و بهره‌وری مد نظر محقق شود.

عزت‌پناه با بیان اینکه امسال به بخش‌های کشاورزی، دام ، صنایع تبدیلی و تکمیلی ۱۵ هزار و ۹۰۰ فقره تسهیلات به مبلغ ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال پرداخت شده است، ادامه داد: بانک کشاورزی بواسطه رسالتی که دارد در هر زمانی که حوادث قهری اتفاق بیفتد و تولیدات بهره‌برداران و کشاورزان با مخاطره مواجه شود از طریق دستورالعملهای قانونی که از طرف مجلس و دولت کارسازی می‌شود امهال را در بخش کشاورزی انجا می‌دهد تا فرصت بازسازی مالی برای کشاورزان فراهم شود.

وی تصریح کرد: در این راستا سال ۱۴۰۰ بند خ ماده ۳۳ به بانک  کشاورزی کل کشور ابلاغ شد و در استان ایلام این مهم انجام و سود و جرائم  ۲۰ هزار نفر خسارت دیده  که ۱۹۰۰ میلیارد ریال بود مورد بخشودگی قرار گرفت و اصل تسهیلات به مبلغ ۵۴۰۰ میلیارد ریال امهال شد.

مدیر شعب بانک کشاورزی استان ایلام از اجرای بسته حمایت از تولید خبر داد و گفت: افرادی که مبادرت به بازپرداخت و تسویه تسهیلات کنند بانک ۸۰ درصد تسهیلات بازپرداخت شده را در قالب تسهیلات جدید با بخشودگی ۶ درصد جرائم پرداخت خواهد کرد.

مدیر شعب بانک کشاورزی استان ایلام درباره میزان منابع و مصارف این بانک نیز اظهار کرد: پرداخت های متعدد موجب شده که  هم اکنون ۱۲ هزار میلیارد ریال کسری منابع در استان داشته باشیم که بی‌سابقه است و نشان می‌دهد که عزم بانک  برای  کمک به بهره‌برداران بخش کشاورزی جزم است و به عبارتی دیگر ۱۳۰ درصد منابع بانک  در قالب تسهیلات پرداخت شده است.

عزت‌پناه  با بیان اینکه  ۵۳۶ میلیارد ریال  غرامت  به بیمه گذاران پرداخت شده و این مبلغ ۴.۵ برابر مبلغ بیمه‌ای است که از این بیمه‌گذاران دریافت شده است، تصریح کرد: در خشکسالی سال زراعی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ ، ۶۲۶۰ فقره پرونده به مبلغ ۴۶۰ میلیارد ریال به بانک معرفی شد که ۹۲ درصد کارسازی  و پرداخت شده و بقیه هم به زودی پرداخت خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha