• چهارشنبه / ۹ آذر ۱۴۰۱ / ۱۶:۱۴
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1401090906207
  • خبرنگار : 50491

معاون بهزیستی گلستان خبر داد؛

طرح آگاه‌سازی و پیشگیری از معلولیت در دوران سالمندی در 5 شهرستان گلستان انجام می‌شود

طرح آگاه‌سازی و پیشگیری از معلولیت در دوران سالمندی در 5 شهرستان گلستان انجام می‌شود

ایسنا/گلستان معاون توسعه و پیشگیری اداره کل بهزیستی گلستان با تشریح وضعیت خودکشی در سطح استان، گفت: آمار خودکشی و طلاق در گلستان بالا نیست.

مریم رضایی امروز چهارشنبه ۹ آذر در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به اجرای طرح آگاه‌سازی و پیشگیری از معلولیت در دوران سالمندی اظهار کرد: سازمان بهزیستی کشور اجرای این طرح را از سال گذشته در دستور کار خود قرار داده که استان گلستان به‌عنوان پایلوت طرح انتخاب شده است.

وی با بیان اینکه طرح آگاه‌سازی و پیشگیری از معلولیت در دوران سالمندی برای پیشگیری از بیماری‌های سالمندی اعم از قلبی و عروقی، دیابت و غیره انجام می‌شود، تصریح کرد: این طرح در گروه‌های سنی ۴۰ سال به بالا و در پنج شهرستان رامیان، علی آبادکتول، گرگان، گنبدکاووس و آق‌قلا انجام می‌شود و با توجه به میزان اعتبار اختصاص‌یافته قریب به سه هزار گلستانی تحت پوشش این طرح قرار می‌گیرند.

معاون توسعه و پیشگیری اداره کل بهزیستی گلستان از اجرای طرح آموزش و پیشگیری از معلولیت‌ها برای دانش آموزان پایه یازدهم و دوازدهم در استان گلستان خبر داد و ابراز داشت: این طرح با مشارکت بهزیستی و آموزش و پرورش گلستان انجام می‌شود و در راستای آن آموزش‌های لازم در حوزه ازدواج و پیشگیری از طلاق و پیشگیری از معلولیت‌ها به دانش آموزان ارائه خواهد شد.

رضایی اضافه کرد: طرح آموزش و پیشگیری از معلولیت‌ها برای دانش آموزان پایه یازدهم و دوازدهم در مرحله نخست در پنج شهرستان کردکوی، گرگان، رامیان، آزادشهر و علی آبادکتول اجرایی می‌شود و امیدوارم تا پایان سال مالی سایر شهرستان‌های استان نیز مشمول این طرح شوند.

وی با بیان اینکه استان گلستان از لحاظ خودکشی و طلاق رتبه بالایی ندارد، تصریح کرد: گلستان از لحاظ خودکشی و طلاق بین جایگاه ۱۵ تا ۲۰ ایستاده است، در حوزه پیشگیری از طلاق و بحث ازدواج نشست هایی متعددی با دادگستری گلستان و دیگر دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط داشتیم و در این راستا تفاهم‌نامه‌های متعددی منعقد شده است.

معاون توسعه و پیشگیری اداره کل بهزیستی گلستان تداوم ارائه خدمات مشاوره‌ای پس از سازش و طلاق را ضروری خواند و تأکید کرد: درصدد هستیم جلسات مشاوره را برای زوج‌هایی که به سازش رسیده و یا طلاق می‌گیرند ادامه دهیم و یک بخشی از یارانه مراکز مشاوره را به این امر اختصاص دهیم.

رضایی متذکر شد: سازمان بهزیستی کشور قبلاً براساس شیوع و دیگر شاخصه‌ها آمار خودکشی را اعلام می‌کرد اما در حال حاضر آمارهای این مهم براساس طرح رصد آسیب‌های اجتماعی و تکمیل پرسشنامه در جامعه تعیین می‌شود، در حال حاضر آمار خودکشی در شهرستان‌های بندرگز، آق‌قلا و کلاله زیاد است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha