• سه‌شنبه / ۸ آذر ۱۴۰۱ / ۱۸:۳۷
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1401090805451
  • خبرنگار : 50026

معاون استاندار خراسان جنوبی:

مصوبات شرکت‌های دانش بنیان تا حصول نتیجه پیگیری می‌شود

مصوبات شرکت‌های دانش بنیان تا حصول نتیجه پیگیری می‌شود

ایسنا/خراسان جنوبی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی گفت: مصوبات شرکت‌های دانش بنیان مصوباتی نیست که فقط عنوان شود بلکه تا حصول نتیجه پیگیری و اجرا می‌شود.

جواد اشرفی، عصر امروز سه شنبه ۸ آذر در کارگروه امکان سنجی تولید دانش‌بنیان در حوزه کشاورزی اظهار کرد: پیگیری و خروجی مصوبات خط قرمز ماست، پس باید مصوبات جلسات به صورت کامل تا مرحله اجرا پیگیری و دنبال شود.

به گزارش ایسنا، وی بیان کرد: مشکلی در زمینه پرداخت تسهیلات و سرمایه در گردش به شرکت‌های دانش بنیان از محل‌های مختلف نداریم.

معاون اقتصادی استاندار با تأکید بر معرفی محصولات دانش بنیان برای مردم استان، بیان کرد: باید برای بررسی و حل مشکلات سراغ شرکت‌های دانش بنیان برویم و همچنین مشکلات شرکت‌ ها توسط پارک علمی و فناوری احصا و مورد بررسی قرار گیرد.

اشرفی با اشاره به اینکه حل مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان در گرو همدلی و همکاری و کار تیمی همه دستگاه‌های متولی است، بیان کرد: در این کارگروه مشکلات شرکت‌های دانش بنیان حوزه کشاورزی به صورت تخصصی مورد بررسی قرار می‌گیرد و راهکارها لازم ارائه می‌شود.

وی با تأکید بر تسریع و تسهیل صدور مجوز شرکت‌های دانش بنیان هم گفت: در سال جاری تنها مجوز یکی و دو تا شرکت دانش‌بنیان صادر شده که باید روند صدور مجوزها تسهیل شود.

اشرفی بیان کرد: در سطح کشور بیش از هشت هزار شرکت دانش بنیان وجود دارد که از تعداد، تنها ۵۰ شرکت سهم خراسان جنوبی است و در مجموع تعداد شرکت‌های دانش بنیان استان بسیار پایین است؛ در خصوص پرداخت تسهیلات هم به دلیل تعداد کم شرکت‌های دانش بنیان، خراسان جنوبی نمی‌تواند مبلغ بالایی از تسهیلات را جذب کند.

معاون اقتصادی استاندار بیان کرد: از این پس ماهانه این جلسات را برگزار خواهیم کرد و مشکلات شرکت‌ها را به صورت موردی مورد بررسی خواهیم کرد.

اشرفی با بیان اینکه هر دستگاه اجرایی باید یک نماینده برای مراجعه شرکت‌های دانش بنیان معرفی کند، افزود: کالاهای تولیدی داخل استان که باعث قطع وابستگی به خارج می شود، توسط دستگاه‌ها و شرکت‌های دانش بنیان معرفی شوند چرا که دولت حمایت ویژه از آن‌ها می‌کند.

گفتنی است؛ مشکل زمین و مکان، کمبود سرمایه در گردش و درخواست تسهیلات، بروکراسی اداری و لزوم معرفی و فروش محصولات تولیدی شرکت‌ها از مهم‌ترین مشکلات و درخواست‌های مطرح شده توسط شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی بود.

در این نشست مسئولان مشکلات شرکت‌ها را به صورت موردی و تخصصی مورد بررسی قراردادند و برای حل مشکلات و دغدغه‌های مطرح شده راهکارهای لازم را ارائه دادند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha