• یکشنبه / ۶ آذر ۱۴۰۱ / ۲۲:۰۴
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1401090603910
  • خبرنگار : 50250

استاندار:

چهارمحال و بختیاری رتبه اول کشور در مدیریت بحران را به خود اختصاص داد

چهارمحال و بختیاری رتبه اول کشور در مدیریت بحران را به خود اختصاص داد

ایسنا/چهارمحال و بختیاری استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: در یکسال اخیر چهارمحال و بختیاری با بحران قطعی آب، زلزله کوهرنگ و سیل در هشت شهرستان روبرو شد، خوشبختانه با اقدامات صورت گرفته این استان رتبه اول کشور در مدیریت بحران را به خود اختصاص داد.

غلامعلی حیدری ششم آذرماه در گفت‌وگوی زنده تلویزیونی با مردم چهارمحال و بختیاری از طریق شبکه جهانبین با بیان اینکه شأنی بالاتر از خدمت‌گذاری به مردم وجود ندارد، اظهار کرد: اطلاع‌رسانی به مردم بخشی از خدمت است، درصدد هستیم تا از طریق رسانه‌های گروهی و به‌صورت چهره به چهره با مردم گفت‌وگو کنیم، مردم باید در جریان خدمات قرار بگیرند.

استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: قرار گرفتن مردم در جریان امور موجب امیدآفرینی خواهد شد، دولت از مردم است و تمامی کارها باید با همراهی مردم انجام شود.

وی با اشاره به سفر ریاست جمهور و هیات دولت به چهارمحال و بختیاری، توضیح داد: هیات دولت ظرف یکسال به تمامی استان‌ها سفر کرده است، همچنین در استان به تمامی شهرستان‌ها سفر کردیم و برخی شهرستان‌ها نیز چند بار حضور پیدا کردیم، مردم شایسته خدمت هستند، اعتبارات قابل توجهی به استان در این سفر اختصاص پیدا کرد.

حیدری در ادامه با تاکید بر اینکه ۷۰۰ پروژه نیمه‌تمام در چهارمحال و بختیاری وجود داشت، گفت: تلاش شد تا در سفر ریاست جمهوری برای تکمیل این پروژه‌ها اعتبار اختصاص پیدا کند، درصدد هستیم تا با اجرای پروژه‌های پیشران در شهرستان‌ها تحول ایجاد کنیم.

استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه در ابلاغ اعتبارات سفر ریاست جمهوری، این استان رتبه پنجم کشور را به خود اختصاص داده است، عنوان کرد: رویکرد دولت توجه به مناطق محروم است و این استان دومین استان از نظر تصویب بیش‌ترین میزان اعتبار است.

وی بیان کرد: در یکسال اخیر چهارمحال و بختیاری با بحران قطعی آب، زلزله کوهرنگ و سیل در هشت شهرستان روبرو شد، خوشبختانه با اقدامات صورت گرفته این استان رتبه اول کشور در مدیریت بحران را به خود اختصاص داد.

حیدری با اشاره به اینکه ۲۰ درصد اعتبارات سفر ریاست جمهوری به حوزه راه‌سازی و تکمیل راه‌آهن اختصاص پیدا کرده است، خاطرنشان کرد: راه استاندارد تاثیر بسزایی در توسعه و پیشرفت استان خواهد داشت، ۵۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل پروژه‌های حوزه راه در استان در سفر اختصاص یافت، پروژه‌های فعال حوزه راه‌سازی استان شامل محور چهار بانده بروجن، لردگان به خوزستان، شهرکرد- سامان به تیران، چهار بانده شهرکرد، شلمزار به کارون ۴، شهرکرد بن به داران، شهرکرد- فارسان به کوهرنگ، دوآب صمصامی، بازفت به اندیکا و راه‌آهن مبارکه، سفیددشت به شهرکرد است.

استاندار چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: برای جذب اعتبارات سفر ریاست جمهوری باید ظرفیت‌سازی صورت بگیرد، با تزریق اعتبارات سفر شاهد فعال شدن پروژه‌های عمرانی هستیم.

وی با بیان اینکه درصدد هستیم از ظرفیت قرارگاه خاتم‌الانبیا، قرارگاه امام حسن و بنیادها برای توسعه چهارمحال و بختیاری استفاده کنیم، یادآور شد: ۴۳ روستا در استان در حال آبرسانی هستند که تاکنون ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.

حیدری با بیان اینکه اعتبارات خوبی برای توسعه دامپروری و کشاورزی دانش‌بنیان در چهارمحال و بختیاری اختصاص پیدا کرده است، بیان کرد: از ۴۳ شهر استان تنها ۱۰ شهر دارای مجتمع دامپروری هستند، باید در تمامی شهرستان‌ها مجتمع دامپروری احداث شود تا سلامت مردم دچار خطر نشود.

استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: سطح گلخانه‌های استان از ۳۰ هکتار به ۵۵ هکتار رسیده است، روستاها کانون تولید هستند و باید تلاش کنیم با تقویت زیرساخت‌ها و افزایش رفاه در روستاها تولید را افزایش دهیم، ۹۰۰۰ میلیارد تومان تسهیلات در سفر برای استان مصوب شد.

وی با تاکید بر اینکه بیکاری، آب و پروژه‌های نیمه‌تمام از چالش‌های بزرگ چهارمحال و بختیاری است، تصریح کرد: پروژه تامین آب شرب نیمی از جمعیت استان به‌صورت موقت آبگیری شده است و امسال شاهد افتتاح این پروژه خواهیم بود، برای تامین آب شرب پایدار در استان ۵۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار در سفر ریاست جمهوری پیش‌بینی شده است.

حیدری با اشاره به اینکه در دهه فجر سال‌جاری تعداد زیادی پروژه ورزشی در استان افتتاح خواهد شد، اظهار کرد: ۳۱ زمین چمن مصنوعی در مدارس استان افتتاح شد که تا پایان سال این عدد به ۴۱ زمین چمن می‌رسد، همچنین در سفر ریاست جمهوری ۱۲۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های گردشگری و ورزشی اختصاص پیدا کرد.

استاندار چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: یکی از مهم‌ترین ملاک‌ها در انتصاب مدیران کار جهادی است، تاکنون بیش از ۶۰ درصد مدیران رده بالای استان تغییر کرده‌اند، مدیران بر اساس عملکرد در جذب اعتبار، فعال کردن پروژه‌های راکد و پاسخگویی به مردم ارزیابی می‌شوند و مدیران کم‌کار از قطار خدمت پیاده خواهند شد.

وی در پایان با تاکید بر اینکه باید با وحدت و همدلی غبار محرومیت را از چهارمحال و بختیاری بزداییم، خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم به جای پرداختن به حواشی به مسائل اصلی بپردازیم، خوشبختانه انسجام و وحدت در استان بین مسئولان و نخبگان خوب است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha