حسین هاشمی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: تیم سیار انتقال خون روز سه شنبه ۲۹ آبانماه در شهر آلونی، ساختمان هلال احمر مستقر شده و فرآیند خونگیری را انجام میدهند.
هاشمی یادآور شد: بیش از ۴۰۰ بیمار تالاسمی، هموفیلی و بیماران خاص در استان به صورت مستمر چشم انتظار خون و فرآوردههای خونی هستند.
وی با بیان اینکه بهتر است افراد سالم و دارای شرایط به مراکز انتقال خون استان مراجعه کنند و بیماران نیازمند به خون را در این روزهای حیاتی تنها نگذارند، اضافه کرد: به علت کوتاه بودن طول عمر عناصر خون همچون پلاکت که در خارج از بدن انسان و در محیط فقط تا سه روز قابل نگهداری هستند، این موضوع اهمیت نیاز به اهدای خون و فرآوردههای آن به صورت روزانه و مستمر توسط مردم را پررنگتر میکند.
آغاز برگزاری پویش اهدای خون «مهر فاطمی»
وی به آغاز برگزاری پویش اهدای خون «مهر فاطمی» اشاره کرد و افزود: پویش نذر خون «مهر فاطمی» از ۲۶ آبان تا ۱۵ آذر ماه مصادف با ایام فاطمیه و شهادت حضرت فاطمه (س) با محوریت اهدای خون بانوان در همه پایگاهها و مراکز اهدای خون استان اجرا میشود.
مدیر کل انتقال خون با بیان اینکه به دلیل توجه بیشتر بانوان به داشتن زندگی سالم، خون اهدایی توسط بانوان از سالمترین منابع خونی است، تصریح کرد: ظرفیتی که در بانوان برای آموزش خانواده و ترویج فرهنگ اهدای خون وجود دارد، میتواند تضمین کننده نسلی باشد که به نجات جان هموطنان و اهدای خون اهمیت میدهد.
هاشمی یکی از مهمترین عوامل کاهش مشارکت بانوان در اهدای خون را ترس از کم خونی دانست و گفت: تست هموگلوبین جهت بررسی کم خونی و غلظت خون در بانوان اهداکننده پیش از اهدای خون انجام و همچنین مکملهای حاوی آهن نیز برای اصلاح کم خونی به صورت رایگان در اختیار آنها قرار داده میشود.
وی بیان کرد: از همه بانوان استان دعوت میشود با پیوستن به پویش نذر خون "مهر فاطمی" برای اهدای خون در سراسر استان پیش قدم و با اهدای خون نجات دهنده مادران، کودکان تالاسمی و بیماران نیازمند که چشم انتظار قطرات حیات بخش خون هستند باشند.
انتهای پیام
نظرات