غلامعلی حیدری پنجم آذرماه در شورای توسعه و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه حفاظت از محیطزیست یک مسئله بسیار مهم است، اظهار کرد: یکی از رویکردهای دولت سیزدهم نیز توجه به موضوعات محیطزیستی است، استانی مانند چهارمحال و بختیاری که سرچشمه سه رود بزرگ محسوب میشود، امروز با تنش آبی مواجه شده است و باید به حقآبههای زیست محیطی نیز توجه ویژه صورت بگیرد.
استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: باید در حوزه محیطزیست در کشور شاهد اجرای عدالت باشیم، باید در استان نیز در کارگروهی سیاستهای کلی ابلاغی محیطزیست مورد توجه قرار بگیرد و اطلاعات صحیح از وضعیت استان ارائه شود.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه باید در کارگروههای ذیل شورای توسعه و برنامهبرنامهریزی چهارمحال و بختیاری طرحها بهصورت دقیق و کارشناسی بررسی شود، گفت: سپس طرحهای مصوب برای رایگیری به این شورا آورده شود، در این جلسه باید تصمیمات کلان اخذ شود.
حیدری با اشاره به اینکه برای جذب اعتبارات در چهارمحال و بختیاری باید ظرفیتسازی توسط دستگاههای اجرایی انجام شود، عنوان کرد: اولین گام برای جذب اعتبارات توسط دستگاههای اجرایی مبادله تفاهمنامه است، دستگاههای باقیمانده در اسرع وقت مبادله کاغذی تفاهمنامهها را انجام دهند، همچنین درخواست وجه نیز صورت بگیرد.
استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه اعتبارات استان شامل اعتبارات ۱۴۰۱، اعتبارات سفر و اعتبارات توسعه شهرستان کوهرنگ است، یادآور شد: عمده اعتبارات سفر ریاست جمهوری ملی است و به وزارتخانهها ابلاغ شده است، دستگاههای اجرایی باید از وزارتخانه مربوطه پیگیر اعتبارات باشند، دستگاههای اجرایی باید مستند بگویند که تاکنون توانستهاند چه میزان از اعتبارات سفر را جذب کنند.
وی افزود: همچنین دستگاههای اجرایی باید تعهدات وزارتخانه خود را در حوزههای مختلف از جمله قیر رایگان، اختصاص تجهیزات و ... اختصاص دهند.
حیدری با تاکید بر اینکه دستگاههای اجرایی باید تمام تلاش خود را برای تکمیل تعداد قابل توجهی از پروژههای عمرانی تا دهه فجر سالجاری بهکار بگیرند، خاطرنشان کرد: باید تزریق اعتبارات به پروژههای عمرانی پیگیری شود، بسیاری از حوزههای پرچالش در استان، مشکلاتشان حل شده است، تمام ظرفیت دستگاه صرف جذب اعتبارات شود.
استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه باید موانع موجود بر سر راه انعقاد تفاهمنامه بین دستگاههای اجرایی برطرف شود، اظهار کرد: این کار موجب تسریع در اجرای پروژهها میشود.
وی در پایان در خصوص اعتبار در نظر گرفته شده برای اجرای طرحهای دانشبنیان در چهارمحال و بختیاری، گفت: باید در انتخاب این پروژهها عدالت مدنظر باشد و همچنین پروژهها بهصورت دقیق کارشناسی و سپس برررسی شوند.
در ادامه علی شهریارپور- رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به آخرین وضعیت اعتبارات استان، اظهار کرد: ۵۳۴ میلیارد تومان اعتبارات هزینهای برای استان در سالجاری مصوب شده است که از این میزان ۵۱۸ میلیارد تومان ابلاغ و ۳۳۴ میلیارد تومان معادل ۶۳.۸ درصد آن تخصیص پیدا کرده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری افزود: ۲۴۹ میلیارد تومان از اعتبارات هزینهای استان مربوط به پرداخت حقوق است در این حوزه مشکلی وجود ندارد، همچنین ۷۹ میلیارد تومان از اعتبارات هزینهای به سایر هزینهها اختصاص پیدا کرده است که متناسب با نیاز استان نیست و در تلاشیم این اعتبار افزایش پیدا کند.
وی در ادامه با بیان اینکه ۱۶۶۷ میلیارد تومان اعتبارات تملک داراییهای سرمایهای برای چهارمحال و بختیاری در سال ۱۴۰۱ مصوب شده است، گفت: از این میزان ۱۶۴۵ میلیارد تومان ابلاغ و ۱۹۱ میلیارد و ۲۶۷ میلیون تومان معادل ۱۱.۶۲ درصد تخصیص پیدا کرده است.
شهریارپور بیان کرد: در سفر ریاست جمهوری به چهارمحال و بختیاری ۱۲ هزار و ۷۳۵ میلیارد تومان برای استان مصوب و ابلاغ شده است که از این میزان تاکنون ۱۸۰۵ میلیارد تومان معادل ۱۴.۷ درصد به استان تخصص پیدا کرده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه از ۹۲۴ میلیارد تومان اعتبارات تملک دارایی و سرمایهای استان برای ۸۸۰میلیارد تومان موافقتنامه مبادله شده است، گفت: موافقتنامههای مبادله شده در سامانه ۱۰۰ درصد بوده، اما در روی کاغذ ۵ موافقتنامه باقیمانده است.
وی تاکید کرد: ۴۰ میلیارد تومان برای تکمیل طرحهای پیشنهادی دانشبنیان از محل ۱۰ درصد اعتبارات تملک دارایی و سرمایهای استان اختصاص پیدا کرده است.
انتهای پیام
نظرات