به گزارش ایسنا، سیف الله اسداللهی پیش از ظهر امروز در حاشیه برگزاری رویداد تانا اظهار کرد: در شرایط فعلی برای شکست تحریمهای دشمنان راهی جز افزایش تولید و توسعه خدمات دانش بنیان نداریم.
وی با بیان اینکه پایه اقتصاد کشور بر مبنای کشاورزی شکل گرفته است، توضیح داد: البرز استانی کشاورز محور است بنابراین باید تقاضا جهت توسعه این بخش از سمت پارک علم و فناوری بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
وی یاد آورشد: در بحث امنیت غذایی باید شرکتهای خصوصی و نهادهای دولتی که سالها تجربه و مطالعه دارند، با استفاده ازظرفیتهای علمی اهل فن پای کار بیایند. در استان البرز با توجه به ظرفیت های کشاورزی برای توسعه بذر و نهال در جهت هدف تبدیل دانش به ثروت، می توان اقدامات موثر انجام داد.
وی اضافه کرد: امروز ارتباط صنعت و دانشگاه باید به صورت هرچه جدی تر مورد توجه قرار گیرد؛ اقدامات خوبی از سوی پارک علم و فناوری شاهد بودیم اما باید نیاز سنجی ها و مطالعات لازم انجام شود.
سرپرست معاونت امور اقتصادی استانداری البرز با تاکید بر جایگزینی روشهای نوین به جای روشهای سنتی در تولید گفت: برخی از روشها در تولید، ابتدایی است که در صنعت نساجی باید این مهم هرچه بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
رییس پارک علم و فناوری البرز نیز از فعالیت 363 شرکت دانش بنیان در استان خبر داد.
به گزارش ایسنا، مهدی عباسی نیز در حاشیه برگزاری رویداد تانا با اشاره به تعداد شرکتهای دانش بنیان استان البرز اظهار کرد: در حال حاضر، ۳۶۳ شرکت دانشبنیان در البرز فعال است.
وی با بیان اینکه یکی از راههای برونرفت از بنبست اقتصادی کشور توجه به دانشبنیانها است، توضیح داد: وجود مراکز علمی و تحقیقاتی کشوری یکی از مهمترین ظرفیتهای البرز است که این استان را هرچه بیشتر در مسیر تحقیق و پژوهش قرار داده است.
رییس پارک علم و فناوری البرز تاکید کرد: وجود ۳۰ شرکت دانش بنیان در بخش کشاورزی، فناوری زیستی و صنایع غذایی، از بسترهای مناسب دانش بنیان در البرز برای تحقق رویداد تانا در محورهای موضوعی مورد هدف به شمار می رود.
عباسی تاکید کرد: در ابتدا زیست بوم البرز باید کامل شود، گرچه گامهایی از جمله راه اندازی صندوق پژوهش و فناوری برداشته شده ولی در تلاش برای اقدامات موثرتری دراین زمینه هستیم.
وی یاد آورشد: در بحث زیست بوم و نوآوری البرز باید به این نکته توجه داشت که شهرستان طالقان استان البرز منطقه مستعد گردشگری محسوب میشود اما به لحاظ تعداد شرکت دانش بنیان یا شرکت خلاق صفر است یا شهرستان فردیس با ۷۰۰ هزار نفر جمعیت نیز فاقد ساختار فناوری است، بنابراین باید شهرستانهای مستعد صنایع فرهنگی، گردشگری، اقتصادی شناسایی شوند تا بتوانیم فعالیت های دانش بنیان را در آنها توسعه دهیم.
انتهای پیام
نظرات