• دوشنبه / ۲۳ آبان ۱۴۰۱ / ۱۲:۵۲
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1401082315898
  • خبرنگار : 50180

صید ماهیان گرمابی در کرمانشاه آغاز شد

صید ماهیان گرمابی در کرمانشاه آغاز شد

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل شیلات استان کرمانشاه با اشاره به آغاز صید ماهیان گرمابی در استان، برآورد کرد امسال 7600  تن انواع ماهیان گرمابی در کرمانشاه تولید شود.

سیدفرزاد افضلی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه سال گذشته 5400 تن انواع ماهیان گرمابی از مجتمع پرورش ماهی شهدای قصرشیرین و دیگر مجتمع های پرورش ماهیان گرمابی استان برداشت شد، افزود: برآورد می کنیم این میزان امسال به حدود 5600 تن برسد.

 افضلی اشاره‌ای هم به تولیدات ماهیان گرمابی در منابع آبی طبیعی و غیرطبیعی استان داشت و اضافه کرد: امسال حدود دو هزار تن ماهی گرمابی از این منابع آبی نیز تولید خواهد شد و در مجموع تولید ماهیان گرمابی استان به 7600 تن خواهد رسید.

مدیرکل شیلات استان کرمانشاه افزود: کپور، آمور، فیتوفاگ و بیگ هد(سرگنده) از جمله انواع ماهیان گرمابی هستند که در استان کرمانشاه تولید می شوند.

 وی با بیان اینکه بیشترین ماهیان گرمابی استان کرمانشاه در مجتمع پرورش ماهی شهدای قصرشیرین تولید می‌شود، گفت: در دیگر شهرستان‌ها هم مزارع منفرد پرورش ماهی گرمابی داریم.

افضلی با اشاره به جایگاه قابل قبول استان کرمانشاه در زمینه تولید ماهیان گرمابی در کشور، گفت: این استان رتبه اول تولید ماهیان گرمابی را در بین استان‌های غیرساحلی دارد.

به گفته افضلی برداشت ماهیان گرمابی در استان کرمانشاه تا یک ماه آینده ادامه می یابد.


 انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha