سید کمال محبحسینی صبح امروز سهشنبه ۲۷ آبان در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: گلستان دومین استان پرجمعیت روستایی کشور است و ظرفیتهای بالقوه و بالفعل فراوانی در حوزه روستایی استان دیده میشود.
وی با بیان اینکه در روستاهای گلستان ظرفیتهای متعددی اعم از گردشگری، صنایعدستی و غیره وجود دارد که مزیتهای استان محسوب میشوند، افزود: تمامی ۵۲ نقطه روستایی و ۹۲۰ روستای گلستان که تحت نظر شورای اسلامی و دهیاری اداره میشوند از ظرفیت گردشگری و اقتصادی برخوردار هستند.
مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری گلستان به برپایی پانزدهمین دوره از جشنواره بینالمللی فرهنگ و اقتصاد اقوام در گلستان اشاره کرد و گفت: در این دوره از جشنواره اقوام به مسئله اقتصاد بیش از دورههای گذشته توجه شده است، مزیت بزرگ استان ما کشاورزی است و باید از این ظرفیت و فضا برای شناسایی و شناساندن روستاهای هدف گردشگری استفاده کنیم.
محبحسینی متذکر شد: شاید یکی از مشکلات ما در استان گلستان عدم معرفی صحیح ظرفیتهای استان گلستان در حوزههای گردشگری بود به همین علت شاید در دورههای گذشته شاهد توقف گردشگر و مسافر در روستاها و نقاط گردشگرپذیر استان نبودیم که با حمایت اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی معرفی این روستاها در جشنواره اقوام ایرانزمین بهطور ویژه مورد تأکید قرار گرفت.
وی با بیان اینکه نیمی از روستاهای گلستان هدف گردشگری محسوب میشوند، یادآور شد: حتی میتوان از روستاهای کوهپایهای بهعنوان ظرفیت گردشگری یاد کرد، در جشنواره بینالمللی اقوام، معرفی ظرفیتهای گردشگری روستاها به مردم در دستور کار قرار میگیرد، در حال حاضر گلستانیها هم نام بسیاری از روستاهای استان را نمیدانند و برگزاری جشنواره اقوام فرصتی برای معرفی روستاهای گلستان به مردم استان و مسئولان ملی است.
مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری گلستان با اشاره به اینکه امور روستایی و شوراهای استانداری بهعنوان کمیته فعال در قالب کمیته روستایی در جشنواره بینالمللی اقوام ایرانزمین فعالیت میکند، تأکید کرد: ۱۰ خانه روستایی توسط ۱۰ شهرستان استان با بافت و منظر روستایی در محل جشنواره ایجاد شد و در کنار آن غرفههای مختلفی صنایعدستی نیز به عرضه تولیدات روستایی و شناسایی این مزیت و فرصت به مردم میپردازند.
انتهای پیام
نظرات