• شنبه / ۱۴ آبان ۱۴۰۱ / ۱۴:۱۷
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1401081409496
  • خبرنگار : 30147

برای نخستین بار در جنوب خراسان رضوی

بخش ناباروری بیمارستان امام حسین(ع) تربت‌ حیدریه به بهره‌برداری رسید

بخش ناباروری بیمارستان امام حسین(ع) تربت‌ حیدریه به بهره‌برداری رسید

ایسنا/خراسان رضوی رئیس بیمارستان امام حسین(ع) تربت‌ حیدریه گفت: برای نخستین بار در جنوب خراسان رضوی بخش ناباروری بیمارستان امام حسین(ع) این شهرستان با اعتباری بالغ‌ بر ۲۵ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.

محسن تدین شنبه، ۱۴ آبان ماه، در آئین بهره‌برداری از این مرکز خاطرنشان کرد: این مرکز ناباروری با اعتباری به مبلغ ۲۵ میلیارد ریال با تعرفه دولتی و پذیرش تمام بیمه‌ها به حدود یک میلیون نفر در جنوب این استان خدمات ارائه می‌دهد.

وی تصریح کرد: همزمان با شروع فعالیت این مرکز از شنبه تا چهارشنبه در شیفت صبح چهار پزشک که دوره‌های متعدد را سپری نموده‌اند، به مراجعه‌کنندگان خدمات ارائه می‌کنند.

تدین با اشاره به خدمات ارائه شده در این مرکز افزود: در این مرکز علاوه بر تشکیل پرونده برای زوجین، درخواست آزمایش‌ها و تست‌های تشخیصی، انجام سونوگرافی واژینال توسط متخصص زنان، بررسی نتایج آزمایش‌ها و تست‌های تشخیصی زوجین انجام می‌شود.

رییس بیمارستان امام حسین(ع) تربت‌ حیدریه اظهار کرد: ارجاع زوجین به مشاوران مربوطه در زمینه‌های ژنتیک، داخلی، غدد و... در صورت لزوم، بررسی و معاینه توسط مشاوران، ویزیت کلیه مراجعان توسط متخصص طب سنتی، ویزیت آنان توسط اورولوژیست، تعیین برنامه درمانی توسط تیم تخصصی شامل متخصص زنان و اورولوژیست بخش دیگری از خدمات این مرکز است.

وی بیان کرد: در این مرکز با درمان تعیین شده برای زوج و پاسخ به سؤالات و آشنایی با روند درمان اعلام شده، روش‌های درمانی پیشنهادی صورت می‌گیرد.

تدین یکی از مهمترین اهداف این مرکز درمانی را برندسازی آن در جنوب خراسان رضوی بیان کرد و افزود: هم‌اکنون بخش عمده‌ای از بیماران و مراجعه‌کنندگان افراد غیر بومی هستند.

وی با بیان اینکه تراز مالی این مرکز درمانی اکنون بعد از یک‌ سال از افتتاح آن ۲.۵ برابر شده، گفت: در حالی که شهریور ماه گذشته در این مرکز درمانی با همین ظرفیت و پنج اتاق عمل ۷۵۰ عمل جراحی صورت گرفت، هم‌اکنون این تعداد عملیات درمانی به ۴۰ عمل جراحی در روز رسیده است. این یعنی بیماری که قصد دارد برای انجام عمل جراحی از این شهرستان یا شهرهای اطراف به مشهد برود، خدمات درمانی مورد نیاز خود را در این مرکز درمانی دریافت می‌کند.

تدین به راه‌اندازی بخش تخصصی چشم‌پزشکی بیمارستان امام حسین(ع) نیز اشاره کرد و افزود: این بخش با هزینه سه میلیارد تومانی به همراه تجهیزات شامل دستگاه اتوکلاوفست، دستگاه هندپیس، دستگاه لیزر یاگ، دستگاه بیومتری و دستگاه فیکو برای اعمال جراحی کاتاراکت(آب مروارید)، DCR(باز کردن مجاری اشکی)، ناخنک، بلفاروپلاستی(جراحی زیبایی پلک)، لیزر یاگ و جراحت چشم راه‌اندازی شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha