شهاب هنرجو در گفت و گو با ایسنا، بااشاره به مشکل نداشتن فضای اختصاصی برای رشته نجات غریق در کرمانشاه، اظهار کرد: متاسفانه ما هیچ مجموعه آبی برای آموزش و تمرین در اختیار نداریم و پیگیری هایی هم که تاکنون انجام داده ایم، منجربه نتیجه نشده است.
وی افزود: با این وجود بنا به قولی که از قبل داده بودیم در تلاش هستیم که کرمانشاه را به قطب نجات غریق غرب کشور تبدیل کنیم.
رئیس هیات نجات غریق استان کرمانشاه با بیان اینکه یکی از راه های اصلی برای تحقق این هدف توسعه آموزش هاست، گفت: از ابتدای امسال تاکنون چهار دوره آموزشی را برای خانم ها و آقایان برگزار کرده ایم و در حال حاضر هم برای برگزاری دو دوره دیگر در حال ثبت نام هستیم.
وی اضافه شدن 40 ناجی غریق به تعداد ناجیان غریق استان را یکی از دستاوردهای مهم برگزاری این دوره های آموزشی عنوان کرد و افزود: هم اکنون حدود 500 ناجی غریق دارای کارت در سطح استان داریم.
هنرجو با تاکید براینکه افزایش تعداد ناجیان غریق استان در دستور کار این هیات قرار دارد، اعلام کرد: همه کسانی که با فنون شنا آشنایی دارند، می توانند با حضور در هیات برای شرکت در کلاس های نجات غریق ثبت نام کنند.
وی در خصوص تلاش برای رفع مشکل بیمه و اشتغال ناجیان غریق هم گفت: در این رابطه با مجموعه های آبی استان تعاملات و رایزنی هایی داشته ایم تا ناجیان غریقی که تنها از این طریق ارتزاق می کنند، در این اماکن مشغول به کار و بیمه شوند.
رئیس هیات نجات غریق استان درمورد چرایی به سرانجام نرسیدن استقرار ناجیان غریق در حاشیه سدها و اماکن آبی پرخطر استان برای کاهش آمار غرق شدگان هم گفت: این ظرفیت را داریم که ناجیان غریق خود را در حاشیه سدها و اماکن آبی پر خطر استان مستقر کنیم، اما این مسئله تاکنون به دلیل عدم تامین منابع مالی آن امکانپذیر نشده و مستلزم همکاری و همراهی مسئولین استانی است.
انتهای پیام
نظرات