دانشگاه اصفهان از امروز (شنبه، نهم مهرماه) میزبان ثبتنام دانشجویان جدیدالورود کارشناسی است تا پس از تحویل مدارک و تکمیل مراحل ثبتنام بر سر کلاسهای درس حاضر شوند. از سویی دیگر نودانشجویان دانشکدههای مختلف دانشگاه علوم پزشکی نیز در جشنی که به مناسبت ورود آنها تدارک دیده شده در سالن موحدی این دانشگاه حضور یافتند.
امروز نخستین روز از ثبتنام دانشجویان جدیدالورود کارشناسی در دانشگاه اصفهان است؛ سالن نیلفروشزاده این دانشگاه به منظور تحویل اصل مدارک ثبتنام و تشکیل پرونده آموزشی آماده شده و جوانان دانشجوی تازهوارد که دانشگاه اصفهان را بهعنوان چهار سال تحصیل دوره کارشناسی خود انتخاب کردهاند، یک به یک پا در دانشگاه میگذارند، به این امید که پس از تحصیل، فردی موفق برای کشورشان باشند.
حجتالله سعیدی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان با بیان اینکه سال تحصیلی جدید در دانشگاه اصفهان از ۲۷ شهریورماه با حدود ۱۸ هزار دانشجو آغاز شده است، به ایسنا گفت: از این تعداد دانشجو، حدود ۴۵۰۰ نفر دانشجویان جدیدالورود هستند که ۱۸۰۰ نفر دانشجویان تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری) و ۲۷۰۰ نفر نیز دانشجویان مقطع کارشناسی هستند.
وی افزود: ثبت نام متمرکز دانشجویان جدیدالورود مقطع کارشناسی از امروز تا ۱۲ مهر در سالن نیلفروشزاده انجام میشود.
زهره رزازی، رئیس اداره پذیرش و خدمات آموزشی دانشگاه اصفهان در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه دانشجویان رشتههای مختلف دانشگاه اصفهان از امروز تا سهشنبه، ۱۲ مهرماه مطابق با جدول زمانبندی ارائه شده و همراه داشتن مدارک مندرج در دستورالعمل برای تحویل اصل مدارک به سالن ورزشی نیلفروشزاده دانشگاه اصفهان مراجعه میکند، اظهار کرد: دانشجویان باید از ساعت هشت تا پانزده برای ارائه اصل مدارک مراجعه کنند.
او افزود: مرحله ثبتنام غیرحضوری سیستمی دانشجویان انجام شده و از امروز برای تحویل اصل مدارک باید مراجعه کنند. بر اساس جدول زمانبندی، دانشجویان رشتههای ادبیات و علوم انسانی، الهیات و معارف اهلالبیت، علوم جغرافیایی، علوم ورزشی و فیزیک، در روز (شنبه، نهم مهر)، دانشجویان رشتههای علوم اداری و اقتصاد و علوم تربیتی و روانشناسی روز (یکشنبه، دهم مهر)، دانشجویان رشتههای زبانهای خارجی، ریاضی و آمار، شیمی و زمین شناسی در روز (دوشنبه- یازدهم مهرماه) و دانشجویان رشتههای فنی و مهندسی، عمران و حمل و نقل، مهندسی کامپیوتر و علوم و فناوریهای زیستی در روز (سهشنبه، دوازدهم مهرماه) برای ارائه مدارک و تکمیل ثبتنام مراجعه کنند.
رئیس اداره پذیرش و خدمات آموزشی دانشگاه اصفهان توضیح داد: ۱۰ باجه که شامل یک باجه بررسی وضعیت نظام وظیفه و ۹ باجه تحویل مدارک فعال است که دانشجویان باید پس از تکمیل فرآیند به باجه پایش سلامت جسم و روان بروند. به دلیل الزام دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم، تمام دانشجویان موظف به تکمیل دو فرم سلامت روان و جسم بودهاند که اکنون در این قسمت روند آن تکمیل میشود.
رزازی گفت: مسئولان مرکز بهداشت و مرکز مشاوره نیز در سالن نیلفروشزاده مستقر هستند. دانشجویان پس از تحویل تمام مدارک، میتوانند برای دریافت کارت دانشجویی و برنامه کلاسی به دانشکدههای خود مراجعه و بر سر کلاسهای درس حاضر شوند. البته گرفتن کارت دانشجویی مستلزم تحویل مدارک نیست، اما روند ارائه مدارک باید انجام شود. دانشجویان باید در روزهای تعیین شده برای ارائه مدارک و تکمیل فرآیند ثبت نام مراجعه کنند، اگر دانشجویی در این بازه زمانی موفق نشد، در روزهای آینده در اداره پذیرش معاونت آموزش میتوانند برای اینکار مراجعه کند.
تحویل مدارک تنها بخش فرآیند تکمیل ثبتنام نودانشجویان نیست و دو غرفه از سوی معاونت فرهنگی نیز فعال است که قرار است دانشجویان را با محیط دانشگاه آشنا سازد و فضایی باشد، برای شناسایی استعدادهای دانشجویی و زمینهساز ورود دانشجویان به تشکلها و فضاهای فرهنگی دانشگاه...
فاطمه مرادی، کارشناس کانونهای فرهنگی دانشگاه اصفهان نیز در این باره به ایسنا، گفت: در غرفه نخست، فرم پایش فرهنگی دانشجویان جدیدالورود دانشگاه اصفهان به منظور شناسایی و استفاده از ظرفیتها و استعدادهای دانشجویان و ایجاد بستر مناسب برای امکان همکاری با حوزه فرهنگی تهیه شده که در اختیار نودانشجویان قرار میگیرد تا در روزهای بعد توسط معاونت فرهنگی مورد بررسی و تحلیل قرار گیرد.
وی افزود: علاوه بر فرم پایش فرهنگی که در آن مهارتها، علاقهمندیهای فرهنگی دانشجویان در زمینههای هنری، مذهبی و اجتماعی سنجیده میشود، نقشه دانشگاه و بروشور فعالیتهای فرنگی به همراه نرمافزار تور مجازی که توسط دانشجویان فعال فرهنگی آماده شده و قابل دانلود است در اختیار دانشجویان قرار داده میشود.
مرادی، بهترین فرصت استفاده از زمان برای جوانان را دوران دانشجویی کارشناسی دانست و گفت: روزهای ثبتنام دانشجویان تازه وارد فرصت مناسبی برای معرفی فعالیتهای فرهنگی دانشگاه و جذب دانشجویان به امورات فرهنگی است.
ریحانه قاسمی، یکی از اعضای جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاههای اصفهان و علوم پزشکی اصفهان نیز به ایسنا، گفت: غرفه جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و دانشگاه اصفهان با هدف معرفی و جذب دانشجویان جدیدالورود فعال است. در جامعه اسلامی به دنبال این هستیم دانشجویان بتوانند از جنبههای مختلف فردی تاثیرگذار برای جامعه خود باشند از همین رو رسالت جامعه اسلامی دانشجویان نخبهپروری و تاثیرگذاری اجتماعی تعریف شده است.
احمد عزیزخانی، مدیر امور فرهنگی معاونت فرهنگی دانشگاه اصفهان نیز به ایسنا گفت: برنامه دیگر دانشگاه برای نودانشجویان، برگزاری جلسه توجیهی از سوی دانشکدههاست که به شکل سنتی از قدیم بوده و در دانشکدهها معارفه برگزار میشود. برگزاری جشن نودانشجویان به ظرفیت سه هزار دانشجو نیز قرار است در ایام ربیعالاول برگزار شود. برنامه دیگر مختص نودانشجویان برگزاری نشست با خانواده نو دانشجویان است که یک جلسه پرسش و پاسخ میان اولیا دانشجویان و مسئولان و مرکز مشاوره در داخل دانشکدهها برگزار خواهد شد.
صف نودانشجویان پر است از جوانانی که میخواهند آیندهساز کشور خود باشند و این را از گفتوگوی کوتاهی که با چند تن از آنها داشتم، میتوان فهمید. «دانشجو باید هدف داشته باشد»، «دانشجویان دنبال علاقه خود باشند و از کسب مهارتهای مهم زندگی غفلت نکنند»، «احساس مسئولیت دینی، انسانی، اجتماعی و ملی وظیفه دانشجو است»، «میخواهم فرد مفیدی برای کشورم باشم»، اینها بخشهایی از صحبتهای نودانشجویانی است که امروز بهعنوان نخستین روز پا در دانشگاهی گذاشتهاند که سازنده آیندهشان است.
امیر یکی از همین نودانشجویان که ورودی رشته حقوق است و هدفش از دانشگاه را ساختن آینده خود و اینکه فردی مفید برای جامعه باشد، معرفی میکند.
او ادامه داد: اول از اینکه میخواهیم فرد مفیدی برای جامعه باشم و باعث سربلندی خود، خانواده و کشورم شوم.
زینب، دانشجوی دیگری که در کنار او ایستاده نیز معتقد است که جامعه امروز ما بیش از هر چیز به بنیه علمی قوی نیاز دارد که راه آن دانشگاه است، از طرفی راه ورود به بازار کار نیز دانشگاه است.
فاطمه زهرا، دانشجوی دیگری است که به ایسنا گفت: خانمها برای آنکه در رشتههای غیرهنری بتوانند موفق شوند، باید از طریق دانشگاه وارد شوند.
نگار نیز با بیان اینکه میخواهم برای کشور مفید باشم، گفت: دانشجویان باید راه خود را پیدا کنند و برای زندگی خود هدف داشته باشند. اگر دانشجویی در زندگی هدف ندارد، به دانشگاه نیاید.
مادر یکی از نودانشجویان که همراه دخترش از شهرستان به اصفهان آمده نیز به ایسنا گفت: جوانان باید طبق استانداردهای دانشگاه درس بخوانند و بتوانند اهداف خود را در رشته مورد علاقه دنبال کنند. دانشگاه قرار نیست تمام مهارتهای زندگی را به دانشجو بیاموزد، پس در کنار تحصیل از یادگیری مهارتهای زندگی غفلت نکنند.
سالن موحدی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز امروز به استقبال نودانشجویان خود رفت و با برپایی جشن آغاز سال نو پذیرای دانشجویان جدید بود.
انتهای پیام
نظرات