• پنجشنبه / ۷ مهر ۱۴۰۱ / ۱۵:۰۰
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1401070703006

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی قم:

قم شهر استاندارد آتش‌نشانی کشور/نگران وضعیت ساختمان‌های ناایمن هسته مرکزی هستیم

قم شهر استاندارد آتش‌نشانی کشور/نگران وضعیت ساختمان‌های ناایمن هسته مرکزی هستیم

ایسنا/قم مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی قم استاندارد بین‌المللی رسیدن به محل حادثه را چهار دقیقه اعلام کرد و گفت: این زمان در قم حدود ۳ دقیقه و ۲۰ ثانیه است که با توجه به جانمایی درست ایستگاه‌ها و تعداد ایستگاه‌ها توانسته‌ایم نسبت به سرانه بین‌المللی شرایط خوبی داشته باشیم.

عباس جعفری، هفتم مهرماه، با اشاره به‌روز آتش‌نشان و شرایط ایمنی شهر قم عنوان کرد: گستردگی عملیات و خدمات امدادی سازمان آتش‌نشانی از زلزله تا صید حیوانات بسیار زیاد بوده و در تصادفات و گیر افتادگی در خودروها نقش مهمی را ایفا می‌کند.

وی به صنعتی شدن شهر قم و توسعه خدمات سازمان آتش‌نشانی اشاره کرد و افزود: در این چند سال اخیر و با تلاش‌های شهرداری و بودجه‌هایی که از دفتر رهبر معظم انقلاب به شهر قم تخصیص داده‌شده، توانستیم از خیلی ازنظرها به سطح استاندارد دست پیدا کنیم.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم، در رابطه با تعداد ایستگاه‌های آتش‌نشانی شهر قم ابراز کرد: تعداد ایستگاه‌های شهر قم به ازای هر ۵۰ هزار نفر یک ایستگاه بوده و ساختمان مادر آتش‌نشانی نیز در حال ساخت است و ۷۰ درصد پیشرفت داشته و امیدواریم تا دهه فجر افتتاح شود.

وی استاندارد بین‌المللی رسیدن به محل حادثه را چهار دقیقه اعلام کرد و گفت: این زمان در قم حدود ۳ دقیقه و ۲۰ ثانیه است که با توجه به جانمایی درست ایستگاه‌ها و تعداد ایستگاه‌ها توانسته‌ایم نسبت به سرانه بین‌المللی شرایط خوبی داشته باشیم.

جعفری به ایمنی ساختمان‌های تجاری اشاره کرد، افزود: یکی از دغدغه‌های سازمان، ایمنی مراکز تجاری در هسته مرکزی شهر بوده و بسیاری از ساختمان‌ها بیش از ۵۰ سال قدمت داشته و ایمنی پایینی دارند.

وی از ابلاغ دستورالعمل‌های ایمنی به تمام ساختمان‌های تجاری خبر داد و بیان کرد: به تمام مراکز تجاری اخطارهای لازم داده‌شده و تعدادی از ساختمان‌های تجاری ایمن‌سازی شده است و از هیئت مدیره پاساژها و این مراکز درخواست همکاری با سازمان آتش‌نشانی را داریم.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم تصریح کرد: یکی از برنامه‌های سازمان در چند سال اخیر آموزش مردم و نیروهای داوطلب برای افزایش ایمنی در سطح شهر است که در دو سطح مقدماتی و پیشرفته در حال اجرا است.

وی یادآور شد: دوره‌های آموزشی در مراکز آموزشی مانند مدارس و دانشگاه‌ها به‌صورت گسترده و مرحله‌ای اجرا می‌شود، آموزش نیروهای داوطلبان آتش‌نشانی نیز به مرحله پیشرفته رسیده است که با این آموزش‌ها شاهد کاهش بسیاری از حوادث در شهر هستیم.

جعفری به شارژ و نگهداری تجهیزات آتش‌نشانی در منازل نیز اشاره کرد و گفت: کپسول‌های آتش‌نشانی به توجه به دستورالعمل آن‌ها باید نگهداری شود و در صورت نیاز به‌صورت دوره‌ای شارژ شده و آماده باشد.

وی ساخت ساختمان‌های ایمن در ۱۰ سال گذشته را نیز یادآور شد و عنوان کرد: در ۱۰ سال گذشته و با نظارت و پیگیری، ساختمان‌ها ایمن ساخته می‌شود، اما متأسفانه در نگهداری تجهیزات آتش‌نشانی ساختمان‌ها دقت لازم انجام‌نشده و باید مدیران ساختمان نسبت به این موضوع نیز حساس باشند.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم در پایان با تأکید بر توجه شهروندان به مسائل ایمنی یادآور شد: بسیاری از حوادث بزرگ از یک حادثه کوچک و قابل‌کنترل به وجود می‌آید که با یک آموزش و به‌روز نگه‌داشتن تجهیزات ایمنی ساختمان می‌توانیم از آن پیشگیری کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha