سید سعید صفوی صبح امروز (۲۱ شهریورماه) در جمع خبرنگاران، با اشاره به برگزاری جشنواره آش در زنجان بعد از چندین دوره وقفه، اظهار کرد: پانزدهمین دوره جشنواره آش ایرانی نیمه دوم مهرماه امسال برگزار خواهد شد و با توجه به اینکه مردم شهر زنجان استقبال خوبی از اجرای جشنوارهها دارند، زنجان به شهر جشنواره تبدیل خواهد شد.
وی به ضرورت توسعه گردشگری غذا با محوریت رویدادهای فرهنگی اشاره کرد و معرفی و شناساندن غذای سالم و بومی را یکی از برنامههای اولویتدار میراثفرهنگی استان برشمرد و افزود: غذاهای محلی میتواند نقطه جذابی برای جذب گردشگر باشد؛ چراکه از گذشته مردم کنجکاوی زیادی در رابطه با خوراک محلات مختلف دارند و باید از این علاقه برای جذب گردشگر استفاده کنیم.
این مسئول با بیان اینکه در جشنواره آش و غذاهای سنتی کشور، معرفی الگوهای گردشگری غذایی، گردشگری سلامت و گردشگری عشایری و نیز معرفی ظرفیت استانهای شرکتکننده مورد توجه قرار گرفته است، تصریح کرد: در کنار این جشنواره، جاذبههای طبیعتگردی و فرهنگی استان و صنایعدستی کل کشور نیز به صورت گسترده معرفی خواهد شد.
صفوی با اشاره به شعار «زنجان میزبان مهربان»، خاطرنشان کرد: رویکرد ما در ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان زنجان برگزاری جشنوارهایی با موضوعات متنوع گردشگری است و از این پس جشنوارههایی به وسعت کل ایران برگزار خواهیم کرد.
انتهای پیام
نظرات