مسیحاله محمدی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به پیشبینی برداشت ۱۲۰ هزار تن پیاز از مزارع استان زنجان، اظهار کرد: ۲۲۰۰ هکتار از اراضی زراعی استان به کشت محصول پیاز اختصاص یافته و کشاورزان از ابتدای مهرماه در حال برداشت محصول پیاز هستند.
وی با بیان اینکه ارقام پیاز کشت شده در استان شامل زرگان، زرجان، مروارید، ارغوان، سوئیت اسپانیش، محلی طارم و سفید محلی است و متوسط عملکرد بالای ۵۴ تن در هکتار است، عنوان کرد: طی سالهای اخیر کشت نشائی پیاز در مزارع استان در حال پیگیری و افزایش است و کشاورزان با استفاده از نشاء محصول اقدام به کشت مزارع خود میکنند که امیدواریم استفاده از این روش سرعت بهتر و بیشتری را بسته به شرایط کشت استان به خود بگیرد.
مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی استان زنجان ادامه داد: این اقدام موجب افزایش تولید در واحد سطح، کاهش هزینههای تولید از جمله کود، سم و صرفه جویی در میزان آب و کوتاه کردن زمان آبیاری میشود.
به گزارش ایسنا، کشت نشائی پیاز ۲۰۰ هکتار از اراضی زیرکشت زراعی استان را به خود اختصاص داده و با این روش میانگین عملکرد تولید به ۸۰ تن در هکتار افزایش خواهد یافت.
انتهای پیام
نظرات